Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

Špit - U Soptíka
21. říjen 2008 | 16:39

mOMENTÁLNĚ PŘESUNUTO DO hASIČÁRNY KDE TO JE VYNIKAJÍCÍ!!!


Špit - Podlesí
21. říjen 2008 | 16:37

dOUBRAVECKÁ kLASIKA


Michal - Staré časy
15. říjen 2008 | 22:49

Byl sem tam na jednom Chodovárku na baru, ale i tak to tam na mě působilo útulně, pěkný dekorace, pivečko výborný, sice bejvalá Chaloupka byla útulnější, ale tady to vůbec nevypadá špatně.


Shotice - Saloon Doubravka
4. říjen 2008 | 14:47

NOblesní ani luxusní není ale pokud máte fakt hlad tak tady se najíte na doubravce nejlíp ze všech restauraci co jsou v okolí, až dohrajete bowling můžete směle spěchat na vlak je hned za rohem, v létě na posedávání ujde. A ceny maj taky dobrý!


jochy - U Závor
29. září 2008 | 08:24

Dobré pivko kousek od nádraží v chrástu. V hospodě potkáte pár štamgastů a příjemného výčepáka. Kulečník a šipky v zadní části je jen pro zimou otužilé. Sál v zadní části slouží jako skladiště, a kdyby se vyklidil a trošku se tam zatopilo, bylo by ho možné využít. Na pivko dobrá volba, i kvůli výběru ;)


hrabelacula - Staré časy
28. září 2008 | 10:32

Velmi příjemné posezení příjemná obsluha a výborná kuchyně


Jeník - Staré časy
24. září 2008 | 21:16

Byl jsem tam zatím jen jednou, takže ještě nemohu moc soudit, uvidíme později:-) ... ale přesto tedy jeden dojem, bylo tam dost nahuleno, možná ale nešla ventilace...:-)


hph - U Kalicha
24. září 2008 | 07:17

Restaurace i docela pěkná, ale ta obsluha u bowlingu je doslova tragická. Nečekejte žádný příjemný kontakt. Vypadá to, jakoby to ta barmanka měla za trest, když přijdete a nedejbože něco chcete.

Navíc mají opravdu divné pravidlo - pokud u jedné bowlingové dráhy sedí více jak 8 lidí, musíte platit 2 dráhy (i když hraje třeba jenom 6 lidí o statní se jen baví) - fuj fuj fuj. Navíc jsou dráhy dost nekvalitní a koule to samé.


grizzly - U Prcka
4. září 2008 | 18:38

Die kneippe, votevřeno furt dle jízdního řádu a skutečně trochu jiná restaurace. Rozhodně se tam nebude nikdo nudit, kdo bude byť třeba i jen poslouchat a pít pivo.


honzajs - U Jána
28. srpen 2008 | 14:08

moc pěkná typická hospůdka s výbornýma pivama a v pohodě cenama, obsluha příjemná dá se v pohodě sednout na bar a pokecat, vždy se sem budu rád vracet!!!


jochy - U Feřtů
26. srpen 2008 | 11:08

pardálem v těchto končinách mě velice příjemně překvapili, škoda že když jsem tam byl naposledy pardál neměli :( Tatarák doporučuji, i když si na něj určitě počkáte, protože k večeru tam na něj chodí půl lochotína. hlídejte si míru na pivu, mám špatné zkušenosti, a při placení si dávejte pozor... mohlo by se vám objevit několik dalších položek, které nikdo neměl.


Jena - Saloon Doubravka
1. srpen 2008 | 00:16

Ja te nevim, Karle... tyhle podniky nemusim. Nepochopil jsem, proc se to jmenuje Saloon, s westernem to nic spolecneho nema. Interier je hrube prostoduchy, osazenstvo bych tipnul spis na zapadlou vesnicku. Necitil jsem se tam pri posledni navsteve dobre a pravdepodobne tam nezavitam, nebudu-li muset. nicmene budiz receno, ze obsluha byla rychla a presna.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde