Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

Jimmy - Staré časy
8. listopad 2008 | 20:39

Ahoj - Gambrman, souhlasim -moc svetlo, a zelena barva je trochu jako nemocnice, ale stejne, je to skvele podnik. Velmi prijemny zamestanci...


Chico - Saloon A.C.W.
30. říjen 2008 | 21:13

Saloon mě svým westernem nezaujal, prostředí mi přijde spíše kýčovité a přervané, tady je vidět, že co majitel našel na půdě narval sem. Obsluha hrající si na vojáčky je pomalá a nevlídná [asi kvůli tomu sestřihu :-)]. Majitel s kvérem u pasu je pro smích. Ale je to taková rarita v Plzni, tak proč ne, někdo to má rád. Jídla mají zajímavý názvy, což kontruje minimální výběr. O jediný důvod proč zajít do Saloonu znova se postaral míval v kleci na zahrádce. :-)


Chico - Sokolovna Centrum
30. říjen 2008 | 20:57

Cihlový interiér mě na první pohled zaujal a líbíl se mi, ale bohužel to někdo zkazil odpornými dřevotřískovými stoly. To je něco šílenýho. Jídlo průměr, bohužel není moc na výběr. (nedávejte si tatarák) Pivo dobrý.


jochy - Saloon Doubravka
29. říjen 2008 | 17:21

Docela výhodné ceny, ale to možná souvisí s doubravkou. Bowling na průměrné hráčské úrovni a pivko taky neudělá ostudu.


jochy - Saloon A.C.W.
29. říjen 2008 | 17:17

Výborná atmosféra a ne zcela typická kuchyně je důvodem proč se sem opravdu rád vracím. Dole je to opravdu super, i když sme si museli sednout k nacistickému stolu :D


jochy - Cardinal Club
26. únor 2010 | 17:34

Bylo tam sice trošku víc zakouřeno, ale pivo mi chutnalo, tak jsem ochoten k toleranci horšího vzduchu. Obsluha sice milá, ale trošku rychlosti by jistě nevadilo ;)

Nedávno jsem opět zavítal na návštěvu tohoto klubu a byl příjemně překvapen minimálně kuchyní, kterou bych zde patrně nehledal. Jídlo super, pivo mi chutná i nadále.


prochy.91 - U Kalicha
27. říjen 2008 | 13:02

Na bowlingu jsem tu sice nikdy nebyl, ale v restauraci jsem se vždycky velmi dobře a levně najedl a ani s obsluhou jsem problém neměl. Klidně doporučuju.


gambrmen - Staré časy
26. říjen 2008 | 23:41

Je to tam fajn. Na misto atmosfery loveckeho srubu ve stare chaloupce, si zde muzete pripadat jako na nejakem loveckem zamecku, a v nekurackem salonku jako v muzeu historicke zemedelske techniky.

Kuriozni je WC (velmi malo prostoru).

Jedine co mi vadi je osvetleni, moc intenzivni a nemam rad studene svetlo!


Shotice - Flóra Bufet
26. říjen 2008 | 10:31

Tak to je úplně klasicky normální hospudka pro místní obyvatele malého sídlištátka na Borech.


Špit - U Krátkých
21. říjen 2008 | 16:46

Jít okolo a nezastavit se, se nevyplácí...


Špit - Šenk Na Parkánu
21. říjen 2008 | 16:44

vynikající jídlo a pivo


Špit - Livingstone
21. říjen 2008 | 16:43

paráda







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde