Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 718 recenzí

Panosh - Staré časy
23. listopad 2008 | 23:01

I pro mě bylo zrušení staré útulné chaloupky pořádná rána. Naštěstí jsou tu teď Staré časy. Zase má nejoblíbenější hospůdka kam se vždycky rád budu vracet. A obsluha :) nemam co dodat...


švestík - Staré časy
11. listopad 2008 | 10:30

Upřímně řečeno, moment, kdy jsem se dozvěděl, že původní Chaloupka má být zrušena, patří snad k těm nejsmutnějším v mém (nejen opileckém) životě. Po čtyřech letech vysokoškolských studií, která jsem strávil převážně tam, jsem si vůbec nedokázal představit, že až příště přijedu, Chaloupka nebude. Musím ale uznat, že David (kterého tímto srdečně zdravím) dostál svému závazku a opět vytvořil skvělou hospůdku, která navazuje na tradici Chaloupky. Báječné prostředí, dobré pivko za rozumnou cenu a výtečná jídla - to jsou jen některé důvody, pro něž se rozhodně vyplatí tam zavítat. Určitě to vyzkoušejte, nebudete litovat...


Jimmy - Staré časy
8. listopad 2008 | 20:39

Ahoj - Gambrman, souhlasim -moc svetlo, a zelena barva je trochu jako nemocnice, ale stejne, je to skvele podnik. Velmi prijemny zamestanci...


Chico - Saloon A.C.W.
30. říjen 2008 | 21:13

Saloon mě svým westernem nezaujal, prostředí mi přijde spíše kýčovité a přervané, tady je vidět, že co majitel našel na půdě narval sem. Obsluha hrající si na vojáčky je pomalá a nevlídná [asi kvůli tomu sestřihu :-)]. Majitel s kvérem u pasu je pro smích. Ale je to taková rarita v Plzni, tak proč ne, někdo to má rád. Jídla mají zajímavý názvy, což kontruje minimální výběr. O jediný důvod proč zajít do Saloonu znova se postaral míval v kleci na zahrádce. :-)


Chico - Sokolovna Centrum
30. říjen 2008 | 20:57

Cihlový interiér mě na první pohled zaujal a líbíl se mi, ale bohužel to někdo zkazil odpornými dřevotřískovými stoly. To je něco šílenýho. Jídlo průměr, bohužel není moc na výběr. (nedávejte si tatarák) Pivo dobrý.


jochy - Saloon Doubravka
29. říjen 2008 | 17:21

Docela výhodné ceny, ale to možná souvisí s doubravkou. Bowling na průměrné hráčské úrovni a pivko taky neudělá ostudu.


jochy - Saloon A.C.W.
29. říjen 2008 | 17:17

Výborná atmosféra a ne zcela typická kuchyně je důvodem proč se sem opravdu rád vracím. Dole je to opravdu super, i když sme si museli sednout k nacistickému stolu :D


jochy - Cardinal Club
26. únor 2010 | 17:34

Bylo tam sice trošku víc zakouřeno, ale pivo mi chutnalo, tak jsem ochoten k toleranci horšího vzduchu. Obsluha sice milá, ale trošku rychlosti by jistě nevadilo ;)

Nedávno jsem opět zavítal na návštěvu tohoto klubu a byl příjemně překvapen minimálně kuchyní, kterou bych zde patrně nehledal. Jídlo super, pivo mi chutná i nadále.


prochy.91 - U Kalicha
27. říjen 2008 | 13:02

Na bowlingu jsem tu sice nikdy nebyl, ale v restauraci jsem se vždycky velmi dobře a levně najedl a ani s obsluhou jsem problém neměl. Klidně doporučuju.


gambrmen - Staré časy
26. říjen 2008 | 23:41

Je to tam fajn. Na misto atmosfery loveckeho srubu ve stare chaloupce, si zde muzete pripadat jako na nejakem loveckem zamecku, a v nekurackem salonku jako v muzeu historicke zemedelske techniky.

Kuriozni je WC (velmi malo prostoru).

Jedine co mi vadi je osvetleni, moc intenzivni a nemam rad studene svetlo!


Shotice - Flóra Bufet
26. říjen 2008 | 10:31

Tak to je úplně klasicky normální hospudka pro místní obyvatele malého sídlištátka na Borech.


Špit - U Krátkých
21. říjen 2008 | 16:46

Jít okolo a nezastavit se, se nevyplácí...







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde