Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

Formanka02 - Saloon Doubravka
14. leden 2009 | 21:37

Podnik je celkem kvalitní, pivo dobré, cenové relace a jídlo přijatelné. Toalety podprůměrné, obsluha dobrá, příjemná a komunikativní. Občas ale silně zakouřeno a při větrání velký průvan.


Formanka02 - Sokolovna Centrum
14. leden 2009 | 21:32

Prostředí klasické hospůdky, čisté a příjemné. Někdy více zakouřeno. Obsluha převážně nadprůměrná, jídlo cenově dostupné a kvalitní.


Formanka02 - Formanka
14. leden 2009 | 21:27

Jídlo velice dobré, avšak cenově též na vyšší úrovni. Prostředí průměrné. Malý výběr vín (jeden druh bílého a jeden druh červeného v litrových lahvích). Obsluha v pořádku. Pivo dobré.


Jena - Na Potravinách
11. leden 2009 | 13:13

Potravky jsou hospoda, kde se keca o fotbalu, kouri, pije pivo nebo uzasna zluta limoska. Interieru dominuje kulecnik, jinak je to klasicka putna plna fotbalovych relikvii. Relikvii je i hostinsky Jena, ktery je hodne good. V lete posedite venku na lavicich a i k jidlu si vyberete, byt z striktne "hospodske" nabidky. Ale rozhodne neodejdete hladovi a ziznivi :)


Jena - U Námořníka
11. leden 2009 | 13:09

Normalni, klasicka hospoda, kde si pres poledne muzete dat nejakou tu hotovku v primerene kvalite i cenove relaci. kolem jedenacte dopoledne je jiz ale podnik beznadejne obsazen delniky v monterkach, kteri se vsak rychle naji, daji pivko a cigarko a sup, uz sedi dalsi. Klasicka putyka, klasicky hospodsky jidelnicek. Proste Botsman je lidova hospoda, zadny luxus necekejte.


Jena - U Darebáka
5. leden 2009 | 18:32

Ucebna UD 101 - klasika... pajzl kousek od campusu, idealni v lete na jedno, dve mezi prednaskami. Cekejte nejbrutalnejsi cenovou kategorii a podle toho i obsluhu, prostredi a zachody. Ale kdo sem jde, s timhle pocita a ma to tak proste rad. Tlaca, opecena sekacka, proste klasicka putyka. Super!


beton - U Andulky
26. prosinec 2008 | 11:36

Opravdu výborná hospůdka, cítil jsem se tam jako doma. Jídlo nemělo chybu a za slušnou cenu. Bohužel před časem byla na vždy uzavřena... rozdělení majetku po rozvodu... Objekt koupila firma Hranička. Opravdu škoda:-(


Miro88 - Staré časy
3. prosinec 2008 | 16:50

Perfektní hospůdka :) Strašně milá obsluha, po prohraném hokejovém zápase se tady člověk skvěle odreaguje u výborného piva a ještě lepšího jídla :)


Jeník - Vodnář Bar & Club
30. listopad 2008 | 19:34

Opravdu pěkná domácká hospůdka, Bernard 12ka kvasnicová ještě pěknější:-) ... až se mi tam zalíbilo natolik, že sem neměl na zaplacení.... 40ti korunového manka...:-) však zítra podruhé zavítám do této malebné pivnice...


ludfra - U Kostků
29. listopad 2008 | 16:29

Výborné jídlo i pivečko, doporučuju!


Panosh - Staré časy
23. listopad 2008 | 23:01

I pro mě bylo zrušení staré útulné chaloupky pořádná rána. Naštěstí jsou tu teď Staré časy. Zase má nejoblíbenější hospůdka kam se vždycky rád budu vracet. A obsluha :) nemam co dodat...


švestík - Staré časy
11. listopad 2008 | 10:30

Upřímně řečeno, moment, kdy jsem se dozvěděl, že původní Chaloupka má být zrušena, patří snad k těm nejsmutnějším v mém (nejen opileckém) životě. Po čtyřech letech vysokoškolských studií, která jsem strávil převážně tam, jsem si vůbec nedokázal představit, že až příště přijedu, Chaloupka nebude. Musím ale uznat, že David (kterého tímto srdečně zdravím) dostál svému závazku a opět vytvořil skvělou hospůdku, která navazuje na tradici Chaloupky. Báječné prostředí, dobré pivko za rozumnou cenu a výtečná jídla - to jsou jen některé důvody, pro něž se rozhodně vyplatí tam zavítat. Určitě to vyzkoušejte, nebudete litovat...







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde