Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

Formanka02 - Šenk Na Parkánu
14. leden 2009 | 21:43

Prostředí průměrné, zcela neodpovídá cenám. Obsluha většinou katastrofální. Pivo kvalitní, jídlo dobré.


Formanka02 - Saloon Doubravka
14. leden 2009 | 21:37

Podnik je celkem kvalitní, pivo dobré, cenové relace a jídlo přijatelné. Toalety podprůměrné, obsluha dobrá, příjemná a komunikativní. Občas ale silně zakouřeno a při větrání velký průvan.


Formanka02 - Sokolovna Centrum
14. leden 2009 | 21:32

Prostředí klasické hospůdky, čisté a příjemné. Někdy více zakouřeno. Obsluha převážně nadprůměrná, jídlo cenově dostupné a kvalitní.


Formanka02 - Formanka
14. leden 2009 | 21:27

Jídlo velice dobré, avšak cenově též na vyšší úrovni. Prostředí průměrné. Malý výběr vín (jeden druh bílého a jeden druh červeného v litrových lahvích). Obsluha v pořádku. Pivo dobré.


Jena - Na Potravinách
11. leden 2009 | 13:13

Potravky jsou hospoda, kde se keca o fotbalu, kouri, pije pivo nebo uzasna zluta limoska. Interieru dominuje kulecnik, jinak je to klasicka putna plna fotbalovych relikvii. Relikvii je i hostinsky Jena, ktery je hodne good. V lete posedite venku na lavicich a i k jidlu si vyberete, byt z striktne "hospodske" nabidky. Ale rozhodne neodejdete hladovi a ziznivi :)


Jena - U Námořníka
11. leden 2009 | 13:09

Normalni, klasicka hospoda, kde si pres poledne muzete dat nejakou tu hotovku v primerene kvalite i cenove relaci. kolem jedenacte dopoledne je jiz ale podnik beznadejne obsazen delniky v monterkach, kteri se vsak rychle naji, daji pivko a cigarko a sup, uz sedi dalsi. Klasicka putyka, klasicky hospodsky jidelnicek. Proste Botsman je lidova hospoda, zadny luxus necekejte.


Jena - U Darebáka
5. leden 2009 | 18:32

Ucebna UD 101 - klasika... pajzl kousek od campusu, idealni v lete na jedno, dve mezi prednaskami. Cekejte nejbrutalnejsi cenovou kategorii a podle toho i obsluhu, prostredi a zachody. Ale kdo sem jde, s timhle pocita a ma to tak proste rad. Tlaca, opecena sekacka, proste klasicka putyka. Super!


beton - U Andulky
26. prosinec 2008 | 11:36

Opravdu výborná hospůdka, cítil jsem se tam jako doma. Jídlo nemělo chybu a za slušnou cenu. Bohužel před časem byla na vždy uzavřena... rozdělení majetku po rozvodu... Objekt koupila firma Hranička. Opravdu škoda:-(


Miro88 - Staré časy
3. prosinec 2008 | 16:50

Perfektní hospůdka :) Strašně milá obsluha, po prohraném hokejovém zápase se tady člověk skvěle odreaguje u výborného piva a ještě lepšího jídla :)


Jeník - Vodnář Bar & Club
30. listopad 2008 | 19:34

Opravdu pěkná domácká hospůdka, Bernard 12ka kvasnicová ještě pěknější:-) ... až se mi tam zalíbilo natolik, že sem neměl na zaplacení.... 40ti korunového manka...:-) však zítra podruhé zavítám do této malebné pivnice...


ludfra - U Kostků
29. listopad 2008 | 16:29

Výborné jídlo i pivečko, doporučuju!


Panosh - Staré časy
23. listopad 2008 | 23:01

I pro mě bylo zrušení staré útulné chaloupky pořádná rána. Naštěstí jsou tu teď Staré časy. Zase má nejoblíbenější hospůdka kam se vždycky rád budu vracet. A obsluha :) nemam co dodat...







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde