Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 718 recenzí

Kaspij - Chaloupka u Kraťasů
9. duben 2009 | 08:53

Příjemné posezení, k plzeňskému pivu i točené Svijany. Na pátek doporučuji rezervaci stolu.


Jena - Zachs Pub
27. březen 2009 | 10:35

Zach je klasika. po zmene image z vinneho baru na irskou hospudku vznikl podnik, kde muzete do noci upijet Guinesse a pritom poslouchat rozverne irske rytmy, ktere produkuje kapela namackana v rohu lokalu. Pri produkci si na ne muzete doslova "sahnout", tak je kontakt vzhledem k prostoru tesny. zach ma uzasnou atmosferu, uzasne koncerty, paradni zahradku, skvele jidlo a siroky vyber piv i piti obecne. Rozhodne jde o jedno z mala mist v Plzni, kde se nebudete citi osameli, kde potkate pravdepodobne nekoho znameho a odkud se Vam nebude chtit nad ranem vubec domu.


Kostěj - Duo Padri
26. březen 2009 | 14:31

Naprostá paráda. San Marino bohužel potkal osud téměř všech dobrých podniků - jakmile se o něm trochu ví, jde do kytek. Naštěstí tu je Duo Padri které co do pizzy nikterak nezaostává, ceny (hlavně nápojů) jsou o dost nižší, nekouří se tam, nikdo tam nepouští debilní rádio, obsluha je příjemná a prostředí velmi útulné. Nenapadá mě, co by se dalo vytknout.


jochy - Krčma Hacašprnda
22. březen 2009 | 17:09

Vkusně zařízený interiér a chutné pivo, jen ta obsluha by mohla být trošku rychlejší...


ambiente - Teatro Club
11. březen 2009 | 17:21

Nový celkem pohodový klubík, lze srazit stoly a uspořádat i větší akce, nebo si zahrát například Activity, k čemuž dobře poslouší malé pódium. Obsluha pohodová a rychlá, pivo standardní. Kuchyni jsem zatím netestoval.


Cucumber - Teatro Club
5. březen 2009 | 09:21

Docela hezkej, nepřeplácanej klub. Teprve začínaj, tak hodně štěstí!


jonastas - Podlesí
4. březen 2009 | 17:23

Ač nerad - musím souhlasit s hodnocením od "JEPPE" ! Porce se nám opravdu dramaticky zmenšují..... asi ta krize :-) Personálu se ale musím zastat - nikdy jsem žádný problém neměl! Ale pravda, už jsem toho v Podlesí vypil víc než oni vytočili, takže mám jisté výsady... :-)


berykacer - Teatro Club
3. březen 2009 | 13:58

Moc hezky udělaný podnik. Kuchyně výborná, pivo dobrý, obsluha příjemná! Prý zde budou různé akce tak se s přáteli už moc těšíme! Příjemnější nově otevřenou hospůdku jsme dlouho neviděly.


jochy - Podlesí
28. únor 2009 | 14:43

Skvělá volba v doubraveckých končinách plzeňských. Vynikající jídlo i pivo.. trošku nakouřeno, ale s tím musíte v podobném podniku počítat.


zavazal - Šenk Na Parkánu
28. únor 2009 | 11:31

Nejlépe natočený a chutnající Prazdroj v Plzni. Interiér vkusný s obsluhou jsem nikdy problém neměl. Je to taková typická česká hospůdka.


indi - Staré časy
6. únor 2009 | 12:47

Skvělá hospůdka, milá obsluha, výborná kuchyně, zkrátka vše nej pro mne takový druhý domov.


eMiLy.ThE.dRuNk - Na Blbým Místě
25. leden 2009 | 02:08

Jéé naše hospůdka :) to jsem ráda že vidim nějaký kladný hodnocení :) Já si myslim že taky můžu hodnotit kladně.... akorát teď zrovna nespim kvůli tomu že produkujou jaksi takovej větší hluk :D







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde