Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

Evík6-6 - U Horbenů
1. květen 2009 | 11:38

Dobré místo, méně už hospoda. Ale změnila majitele, tak uvidíme, jak to bude letos v létě vypadat.


gary - Vodnář Bar & Club
23. duben 2009 | 21:05

Perfektní na posezení venku i s kolem. Vždy si dám výborného Bernarda a nikdy nevynechám mého oblíbeného Kelta. Jídlo slušné, výběr menší. Obsluha snaživá.


Kiss - Formanka
22. duben 2009 | 21:14

Pivo velmi kvalitní, interiér průměrný, příliš zakouřeno. Pokrmy malý výběr, stejně jako víno. Obsluha podprůměr, restaurace pomalu ztrácí na oblíbenosti i dávném lesku.


Kiss - U Feřtů
22. duben 2009 | 11:35

Solidní velice kuřácký hostinec s poměrně slušným a poctivým jídlem. Tatarák už zde není co býval, ale vcelku dobrá hospoda na úrovni.


Blueflanker - Zachs Pub
21. duben 2009 | 19:54

Jedinecna hospoda v centru Plzne. Skvele koncerty, netradicni dobre jidlo, siroky vyber piv v ruznych cenovych relacich a nadherna atmosfera. To vse dela z tohoto podnoku jeden z nejlepsich v Plzni. Doporucuji navstivit a vzit sebou hodne penez, protoze zde utracet je vylozene lahudka :-D. Podnik take dela ruzne stylove akce jako je Svaty Patrik ci beaujolais, spojene s pripravenymi pokrmy, skvelou stylovou hudbou.


Blueflanker - Saloon A.C.W.
21. duben 2009 | 19:49

Zajimavy podnik, at uz pro Westernove ci military nadsence. Pivo je tocene dobre a jidla chutna a najite se zde i za docela levny peniz. Jinak urcite doporucuji na navstevu ovsem chapu, ze nekterym to zde nemusi prilis vyhovovat


Kiss - Šenk Na Parkánu
16. duben 2009 | 15:22

Šenk na parkánu se po své dlouholeté rekonstrukci dostal spíše do průměrných restaurací, výběr jídel je převážně bufetového typu, ale tatarský biftek je stále na vysoké úrovni, o Prazdroji 12 a kvasnicovém nemluvě!


gary - U Feřtů
16. duben 2009 | 14:13

Docela velká hospoda, ale krmi vám rovněž připraví. Obsluha někdy bez nálady, ale jídla tu mají dobrá, zahrádka v létě potěší.


ludfra - Pod Lípou
15. duben 2009 | 18:53

Moc pěkná vesnická hospoda, místní osazenstvo i obsluha byla vcelku příjemná a milá...


ludfra - Livingstone
15. duben 2009 | 18:52

Nikdy jsem si tu na nic nemohl stěžovat... Všechno v pohodě a posezení na letní zahrádce je moc fajn.


Kaspij - Chaloupka u Kraťasů
9. duben 2009 | 08:53

Příjemné posezení, k plzeňskému pivu i točené Svijany. Na pátek doporučuji rezervaci stolu.


Jena - Zachs Pub
27. březen 2009 | 10:35

Zach je klasika. po zmene image z vinneho baru na irskou hospudku vznikl podnik, kde muzete do noci upijet Guinesse a pritom poslouchat rozverne irske rytmy, ktere produkuje kapela namackana v rohu lokalu. Pri produkci si na ne muzete doslova "sahnout", tak je kontakt vzhledem k prostoru tesny. zach ma uzasnou atmosferu, uzasne koncerty, paradni zahradku, skvele jidlo a siroky vyber piv i piti obecne. Rozhodne jde o jedno z mala mist v Plzni, kde se nebudete citi osameli, kde potkate pravdepodobne nekoho znameho a odkud se Vam nebude chtit nad ranem vubec domu.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde