Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

taklberry - Staré časy
24. květen 2009 | 11:57

Hospůdka, vyjímečná především díky skvělé obsluze. Také zde točí jako jedni z mála v Plzni výborný Chodovar. Jídlo vždy výborné a to nejen chuťově, ale i vzhledem. Občasné zpívané a jukebox jsou plus. Nemám rád v hospodách televizi, asi je to dnes nutné zlo už všude. Toalety vskutku minimalistické, asi nešlo jinak. Na zahrádku se těším! Prostě když chci známým ukázat fajn hospodu, jdeme sem. Jen tak dál, vydržet a nezkazit se!


taklberry - Cardinal Club
24. květen 2009 | 11:31

Pivo dobré, Kelt i 12 Prazdroj. Jídlo výborné. Zahrádka příjemná, ale bez obsluhy :-( Že by trest za to, že je i v Čechách občas hezky? Alespoň sklidit talíře po jídle by občas nějaký brigádník mohl. S obsluhou se dá rozumně domluvit a ještě je veselá až tancující :-) Probojovat se k baru a objednat si je někdy akce na 10 a více minut.


Kiss - V Jamce
22. květen 2009 | 11:46

Jelikož mám tento areál za bukem, velice často sem chodím a musím říci, že je to solidní podnik, na pěkném místě. V létě pohodová zahrádka s grilováním, ještě si zahrajete minigolf již řadu let, a na začátku sezóny, jsou všechny dráhy vždy výborně připravené! No a 12 prazdroj je zde nezaměnitelná.


gary - Sokolovna Centrum
21. květen 2009 | 13:48

V této restauraci jsem byl, již je to nějaký čas. Tak proto nemohu hodnotit aktuálně. Ale předtím jsem byl spokojen, tak věřím , že vše zůstalo při starém. A dělají furt stejně dobrá jídla. Prostředí mne nadchlo svým provedením. Někdy musím zavítat opět.


Kiss - Sokolovna Centrum
20. květen 2009 | 17:54

Upřímne mne tato restaurace mile překvapila, nejen svým interiérem, ale především úrovní podávaných pokrmů za skvělé ceny! Sál je výborný na pořádání večírků či rautů a pronájem je zde opravdu za pusu!!!


funtomas - Šenk Na Parkánu
15. květen 2009 | 09:21

Taky se podivuji nad přílišnou kritikou obsluhy, ale co naplat jsme v Česku a takhle si u nás lidi vyřizujou své účty. Já naopak bych chtěl pochválit obsluhu jednoho týdne, kdy tam vždycky dřepím a debužíruju ten zlatej výbornej nefiltrovanej mok. Obsluhu tvoří takoví dva plešouní, velmi milí a ochotní a za pípou bývá nějaký mladík ze slovače, kterému to čapování odsejpá od ruky. A stěžujou si tady ty sváteční návštěvníci, kteří se neumí v hospodě chovat, myslí si že vlítnou do hospody a hned řvou že chtěj pivo, místo, aby si sedli na prdel a vyčkali hbité obsluhy, tak jim ještě zaclánějí při výkonu namáhávé a záslužné práce. Obsluha má u mě jedničku s hvězdičkou, teda až po Milánkovi od Salzmannů a tomu mušketýrovi co vypadal jak D´Artagnan a taky dělal Na parkánu. S pozdravem Stálý konzument


gary - U Šebestů
3. květen 2009 | 00:20

Tak zde končily kdysi naše túry všude po kraji. Vevnitř to ujde, ale na zahrádce to nemá chybu. Jídlo běžné v hospůdkách tohoto typu. Obsluha vtipná a v pohodě.


gary - U Kalicha
3. květen 2009 | 00:16

V tomto podniku jsme občas měli firemní akcičky s bowlingem. Dráhy už leccos pamatujou, koule též. Obsluha nechvátá, ale s jídlem pro opravdu spoustu lidí jsem byl spokojen.


gary - Šenk Na Parkánu
2. květen 2009 | 23:59

Docela mě překvapuje, co se zde píše. Já sám sem naštěstí nic podobného nezažil. Pravda, obsluze to trvá dlouho, za což má u mě bod dolů. Ale na jídle jsem si většinou pochutnal a na pivu rovněž. Budu muset někdy zajít, abych zjistil, jak to teď je?


gary - Oktan
2. květen 2009 | 23:44

Do této hospody jsem většinou nalákán kamáradem a pohledy ostatních mě opravdu netěší, ale jinak mě vždy zaujme dokonalá výzdoba vším možným. S obsluhou je to někdy horší a jídlo zde také moc nehledejte.


gary - Na Potravinách
2. květen 2009 | 23:41

Zde v této hospůdce jsem byl jednou a musím říct, že na nějaké jídlo to není, ale na pivko s kamarády je to dobré.


gary - KD Tymákov
2. květen 2009 | 23:34

Opravdu pouze na jedno pivko a dále. V létě snad na zahrádce, prostředí je již dost omšelé. Obsluha ujde, lidé jsou tam někdy až moc zvědaví.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde