Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

taklberry - Cardinal Club
24. květen 2009 | 11:31

Pivo dobré, Kelt i 12 Prazdroj. Jídlo výborné. Zahrádka příjemná, ale bez obsluhy :-( Že by trest za to, že je i v Čechách občas hezky? Alespoň sklidit talíře po jídle by občas nějaký brigádník mohl. S obsluhou se dá rozumně domluvit a ještě je veselá až tancující :-) Probojovat se k baru a objednat si je někdy akce na 10 a více minut.


Kiss - V Jamce
22. květen 2009 | 11:46

Jelikož mám tento areál za bukem, velice často sem chodím a musím říci, že je to solidní podnik, na pěkném místě. V létě pohodová zahrádka s grilováním, ještě si zahrajete minigolf již řadu let, a na začátku sezóny, jsou všechny dráhy vždy výborně připravené! No a 12 prazdroj je zde nezaměnitelná.


gary - Sokolovna Centrum
21. květen 2009 | 13:48

V této restauraci jsem byl, již je to nějaký čas. Tak proto nemohu hodnotit aktuálně. Ale předtím jsem byl spokojen, tak věřím , že vše zůstalo při starém. A dělají furt stejně dobrá jídla. Prostředí mne nadchlo svým provedením. Někdy musím zavítat opět.


Kiss - Sokolovna Centrum
20. květen 2009 | 17:54

Upřímne mne tato restaurace mile překvapila, nejen svým interiérem, ale především úrovní podávaných pokrmů za skvělé ceny! Sál je výborný na pořádání večírků či rautů a pronájem je zde opravdu za pusu!!!


funtomas - Šenk Na Parkánu
15. květen 2009 | 09:21

Taky se podivuji nad přílišnou kritikou obsluhy, ale co naplat jsme v Česku a takhle si u nás lidi vyřizujou své účty. Já naopak bych chtěl pochválit obsluhu jednoho týdne, kdy tam vždycky dřepím a debužíruju ten zlatej výbornej nefiltrovanej mok. Obsluhu tvoří takoví dva plešouní, velmi milí a ochotní a za pípou bývá nějaký mladík ze slovače, kterému to čapování odsejpá od ruky. A stěžujou si tady ty sváteční návštěvníci, kteří se neumí v hospodě chovat, myslí si že vlítnou do hospody a hned řvou že chtěj pivo, místo, aby si sedli na prdel a vyčkali hbité obsluhy, tak jim ještě zaclánějí při výkonu namáhávé a záslužné práce. Obsluha má u mě jedničku s hvězdičkou, teda až po Milánkovi od Salzmannů a tomu mušketýrovi co vypadal jak D´Artagnan a taky dělal Na parkánu. S pozdravem Stálý konzument


gary - U Šebestů
3. květen 2009 | 00:20

Tak zde končily kdysi naše túry všude po kraji. Vevnitř to ujde, ale na zahrádce to nemá chybu. Jídlo běžné v hospůdkách tohoto typu. Obsluha vtipná a v pohodě.


gary - U Kalicha
3. květen 2009 | 00:16

V tomto podniku jsme občas měli firemní akcičky s bowlingem. Dráhy už leccos pamatujou, koule též. Obsluha nechvátá, ale s jídlem pro opravdu spoustu lidí jsem byl spokojen.


gary - Šenk Na Parkánu
2. květen 2009 | 23:59

Docela mě překvapuje, co se zde píše. Já sám sem naštěstí nic podobného nezažil. Pravda, obsluze to trvá dlouho, za což má u mě bod dolů. Ale na jídle jsem si většinou pochutnal a na pivu rovněž. Budu muset někdy zajít, abych zjistil, jak to teď je?


gary - Oktan
2. květen 2009 | 23:44

Do této hospody jsem většinou nalákán kamáradem a pohledy ostatních mě opravdu netěší, ale jinak mě vždy zaujme dokonalá výzdoba vším možným. S obsluhou je to někdy horší a jídlo zde také moc nehledejte.


gary - Na Potravinách
2. květen 2009 | 23:41

Zde v této hospůdce jsem byl jednou a musím říct, že na nějaké jídlo to není, ale na pivko s kamarády je to dobré.


gary - KD Tymákov
2. květen 2009 | 23:34

Opravdu pouze na jedno pivko a dále. V létě snad na zahrádce, prostředí je již dost omšelé. Obsluha ujde, lidé jsou tam někdy až moc zvědaví.


gary - Bacardi
2. květen 2009 | 23:31

Poté, co byl celý podnik zcela opraven, je prostředí běžné a již příjemné. Obsluha perfektní. anejlepší posezení za dobrého počasí je samozřejmě venku s výhledem na jezírko.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde