Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 718 recenzí

spachtle - Na Blbým Místě
23. červen 2009 | 01:09

Normální hospoda na posezení u dobrého piva a utopence. Nic víc, nic míň. Dávam tři hvězdičky...


spachtle - U Horbenů
23. červen 2009 | 01:06

Plzeňská klasika s legendárním řvoucím amplionem. Na pivko v létě ideální, v zimě by mě tam asi nikdo nedostal. Dávam 3 hvězdy.


spachtle - U Darebáka
23. červen 2009 | 00:52

Putika trošku hrubšího zrna. Na jedno cestou z trojúhelníku ideální. Teráska 2 metry od rušné silnice s výhledem na univerzitu a věznici uprostřed staveniště je pro trošku silnější povahy... Ale jinak pivko výborné, dávam za 3.


spachtle - Saloon A.C.W.
23. červen 2009 | 00:29

Velmi zajímavý podnik s pohodovou atmosférou a nevšední kuchyní. Prostředí je zařízeno stylově, možná až trošku kýčovitě.


spachtle - Šenk Na Parkánu
23. červen 2009 | 00:02

Po rekonstrukci jeden z nejlepších podniků, nyní bohužel nic moc ve všech ohledech, obsluha někdy dost šílená. Díky slušnýmu tataráku a nefiltrovanej Plzni dávam 3 hvězdy.


spachtle - Staré časy
22. červen 2009 | 23:34

Výborná hospůdka, ještě lepší Chodovar, příjemná obsluha, pohodová atmosféra, jídlo jsem zatím nezkoušel, ale i tak dávam 5 hvězdiček.


spachtle - Zachs Pub
22. červen 2009 | 23:28

Rozhodně jeden nejlepších podniků v Plzni. Velký výběr piv (točený Guinness se vidí málokde), zatím vždy dobré jídlo za skvělé ceny, hodně zajímavých akcí a koncertů během celého roku, v létě příjemné posezení na zahrádce.


gary - Šeříkovka
2. červen 2009 | 01:35

Tak tento podnik mě spíše připomněl větší vesnickou restauraci a to doslova. Čekací doba byla taková, že už sem myslel, že začnu ujídat ze svých zásob sušenek, které sem měl zrovna s sebou. PProstředí doslova hrozné, neudržované. Jak napsal Vohry, těžko hledám nějaká výrazná pozitiva.


gary - Formanka
2. červen 2009 | 01:31

Tak tento podnik připomíná spíše vesnickou hospůdku. Zatím jsem zde neměl jídlo, jen různé druhy piva, ale stačilo to. Prostředí ale špatné není, s osazenstvem je to horší.


Kiss - U Bradů
1. červen 2009 | 21:40

Do této hospody jsem nosil jako brigádník poštu a vždy jsem dostal něco od cesty :-), pro obědy je to optimální volba, dále při sportovních utkáních je tu také dobrá a hlavně přátelská atmosféra.


Kiss - Na Blbým Místě
28. květen 2009 | 15:11

Solidní a útulná hospůdka rodinného typu, která stojí za návštěvu především při cyklotúře, nebo pěší tůře třeba na Radyni, jídlo docela slušné, obsluha normální, v letních měsících bodne zahrádka, akorát přílišný hluk z projíždějících aut a MHD.


Kiss - U Matasů
28. květen 2009 | 15:07

Tento podnik mám mnohem raději než sousední minipovar, protože jídlo je zde mnohem chutnější i levnější a personál mnohem vstřícnější. Škoda jen, že zde není větší výběr piva, ale na to se holt skákne vedle :-).







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde