Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

spachtle - U Darebáka
23. červen 2009 | 00:52

Putika trošku hrubšího zrna. Na jedno cestou z trojúhelníku ideální. Teráska 2 metry od rušné silnice s výhledem na univerzitu a věznici uprostřed staveniště je pro trošku silnější povahy... Ale jinak pivko výborné, dávam za 3.


spachtle - Saloon A.C.W.
23. červen 2009 | 00:29

Velmi zajímavý podnik s pohodovou atmosférou a nevšední kuchyní. Prostředí je zařízeno stylově, možná až trošku kýčovitě.


spachtle - Šenk Na Parkánu
23. červen 2009 | 00:02

Po rekonstrukci jeden z nejlepších podniků, nyní bohužel nic moc ve všech ohledech, obsluha někdy dost šílená. Díky slušnýmu tataráku a nefiltrovanej Plzni dávam 3 hvězdy.


spachtle - Staré časy
22. červen 2009 | 23:34

Výborná hospůdka, ještě lepší Chodovar, příjemná obsluha, pohodová atmosféra, jídlo jsem zatím nezkoušel, ale i tak dávam 5 hvězdiček.


spachtle - Zachs Pub
22. červen 2009 | 23:28

Rozhodně jeden nejlepších podniků v Plzni. Velký výběr piv (točený Guinness se vidí málokde), zatím vždy dobré jídlo za skvělé ceny, hodně zajímavých akcí a koncertů během celého roku, v létě příjemné posezení na zahrádce.


gary - Šeříkovka
2. červen 2009 | 01:35

Tak tento podnik mě spíše připomněl větší vesnickou restauraci a to doslova. Čekací doba byla taková, že už sem myslel, že začnu ujídat ze svých zásob sušenek, které sem měl zrovna s sebou. PProstředí doslova hrozné, neudržované. Jak napsal Vohry, těžko hledám nějaká výrazná pozitiva.


gary - Formanka
2. červen 2009 | 01:31

Tak tento podnik připomíná spíše vesnickou hospůdku. Zatím jsem zde neměl jídlo, jen různé druhy piva, ale stačilo to. Prostředí ale špatné není, s osazenstvem je to horší.


Kiss - U Bradů
1. červen 2009 | 21:40

Do této hospody jsem nosil jako brigádník poštu a vždy jsem dostal něco od cesty :-), pro obědy je to optimální volba, dále při sportovních utkáních je tu také dobrá a hlavně přátelská atmosféra.


Kiss - Na Blbým Místě
28. květen 2009 | 15:11

Solidní a útulná hospůdka rodinného typu, která stojí za návštěvu především při cyklotúře, nebo pěší tůře třeba na Radyni, jídlo docela slušné, obsluha normální, v letních měsících bodne zahrádka, akorát přílišný hluk z projíždějících aut a MHD.


Kiss - U Matasů
28. květen 2009 | 15:07

Tento podnik mám mnohem raději než sousední minipovar, protože jídlo je zde mnohem chutnější i levnější a personál mnohem vstřícnější. Škoda jen, že zde není větší výběr piva, ale na to se holt skákne vedle :-).


Kiss - Na Potravinách
25. květen 2009 | 22:50

Opravdu spíše na příjemné letní posezení s přáteli na zahrádce, kde je dobré a levné pivko, slušná obsluha a i si můžete zasportovat.


taklberry - Staré časy
24. květen 2009 | 11:57

Hospůdka, vyjímečná především díky skvělé obsluze. Také zde točí jako jedni z mála v Plzni výborný Chodovar. Jídlo vždy výborné a to nejen chuťově, ale i vzhledem. Občasné zpívané a jukebox jsou plus. Nemám rád v hospodách televizi, asi je to dnes nutné zlo už všude. Toalety vskutku minimalistické, asi nešlo jinak. Na zahrádku se těším! Prostě když chci známým ukázat fajn hospodu, jdeme sem. Jen tak dál, vydržet a nezkazit se!







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde