Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

Kiss - Slavia
1. říjen 2009 | 09:19

Do této restaurace rádi zajdeme i během tenisu na jedno orosené, což je zvláště v letních dnech skvělou variantou. Po sportovním výkonu je dobré zasytit žaludek, ale na to je lepší ta horní.


Pivnas - Podlesí
30. září 2009 | 14:31

Klasická hospůdka na nějaký ten gáblík. Klasické české hotovky i minutky. Mě osobně tam chutná vaří dobře. Pivko je taky fajn. Na Doubravce patří k tomu lepšímu.


linda - Staré časy
26. září 2009 | 12:55

Já jsem se 25. 7. v odpoledních hodinách této restaurace setkala s velmi vulgární obsluhou, když jsem prostorově kulatou číšnici poprosila o uvázání pobíhajících psů. Hlas měla dost dobrý, jazyk jedovatý a v hlavě úplně prázdno, raději tuto restauraci nenavštěvovat.


Kiss - U Myšáka
8. září 2009 | 18:21

Jo, myšák je v klidu, pohodová, poctivá, typicky česká venkovská hospůdka na posezení s přáteli, měli jsme zde i akci a musím říci že panovala naprostá spokojenost.


gambrmen - Eden
30. listopad 2009 | 03:45

Klasicka mestska hospoda, s vybornym pivem, prijemnou obsluhou a lidovymi cenami.

Netocili-li by tu Rebela, nebo jine regiopivo, tak bych sem asi nepach, ale takhle to je jina...

edit listopad09: podnik jiz nefunguje, na jeho miste bude za nedlouho otevrena presunuta punkova hospudka U Mroze.


sisa - Saloon A.C.W.
17. únor 2013 | 18:43

Příjemná hospoda, obvykle výborná nebo alespoň snaživá obsluha. Bohužel nemají moc dobré víno a zrušili Kofolu.


gary - U Pechtů
12. srpen 2009 | 00:01

Na doporučení kolegy jsme sem zajeli po koupání a rozhodně jsme nelitovali. Neb nejen pro cyklisty jako dělané, dostatek míst skutečně pro všechny. Výborné pivko, skvělé jídlo, perfektní prostředí.


Kiss - U Pechtů
1. srpen 2009 | 13:51

Tento podnik se nachází v klidné lokalitě u řeky mezi stromy a přesto v centru města, kde jsem po sportovním výkonu našel oázu klidu. navíc zde grilovali a já jsem po letech spatřil hokejovou legendu Rudlu Pejchara. Jídlo i pivo zde nemělo chybu, rychlost a ochota personálu brala dech, venku byla úžasná a pohodová atmosféra. Škoda jen, že jsem to tu nenalezl dříve.


gary - Staré časy
14. červenec 2009 | 11:42

Do této restaurace mě vzal kamarád a jsem mu za to vděčen, protože se opravdu někdy vyplatí jít dále od centra a najdeta tam stejně kvalitní, ne-li lepší restaurace za zajímavé ceny. Prvně jsem byl nadšen z interiéru. Vzhledem ke známým kamaráda jsme dostali slušné porcea perfektní servis. Jídlo bylo perfektní, pivečko chodovar bodlo.


Kiss - U Námořníka
12. červenec 2009 | 12:41

Ale jo, co se týče obědů, člověk se zde slušně nají za rozumnou cenu a potěší jej i příjemná obsluha. S pivem je to horší, za moc tu nestojí, ještě že mají kofolu.


spachtle - Na Blbým Místě
23. červen 2009 | 01:09

Normální hospoda na posezení u dobrého piva a utopence. Nic víc, nic míň. Dávam tři hvězdičky...


spachtle - U Horbenů
23. červen 2009 | 01:06

Plzeňská klasika s legendárním řvoucím amplionem. Na pivko v létě ideální, v zimě by mě tam asi nikdo nedostal. Dávam 3 hvězdy.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde