Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

senton - Staré časy
3. říjen 2009 | 17:01

Do této provozovny jsem se minulý týden prišla najíst. Slyšela jsem o výborné české kuchyni co se týče minutek ale i hotových jídel. Namísto klidného oběda v celkem příjemném prostředí jsem se dočkala docela pomalé obsluhy, přičemž z vedlejší místnosti hudbu dost ostře přehlušila nejspíše majitelka,či provozní onoho podniku. Nemohu říci,že to bylo příjemné, stejně jako stísněný prostor na toaletách. Nicméně pro klidný běd bych příště volila jinou restauraci


Kiss - Slavia
1. říjen 2009 | 09:19

Do této restaurace rádi zajdeme i během tenisu na jedno orosené, což je zvláště v letních dnech skvělou variantou. Po sportovním výkonu je dobré zasytit žaludek, ale na to je lepší ta horní.


Pivnas - Podlesí
30. září 2009 | 14:31

Klasická hospůdka na nějaký ten gáblík. Klasické české hotovky i minutky. Mě osobně tam chutná vaří dobře. Pivko je taky fajn. Na Doubravce patří k tomu lepšímu.


linda - Staré časy
26. září 2009 | 12:55

Já jsem se 25. 7. v odpoledních hodinách této restaurace setkala s velmi vulgární obsluhou, když jsem prostorově kulatou číšnici poprosila o uvázání pobíhajících psů. Hlas měla dost dobrý, jazyk jedovatý a v hlavě úplně prázdno, raději tuto restauraci nenavštěvovat.


Kiss - U Myšáka
8. září 2009 | 18:21

Jo, myšák je v klidu, pohodová, poctivá, typicky česká venkovská hospůdka na posezení s přáteli, měli jsme zde i akci a musím říci že panovala naprostá spokojenost.


gambrmen - Eden
30. listopad 2009 | 03:45

Klasicka mestska hospoda, s vybornym pivem, prijemnou obsluhou a lidovymi cenami.

Netocili-li by tu Rebela, nebo jine regiopivo, tak bych sem asi nepach, ale takhle to je jina...

edit listopad09: podnik jiz nefunguje, na jeho miste bude za nedlouho otevrena presunuta punkova hospudka U Mroze.


sisa - Saloon A.C.W.
17. únor 2013 | 18:43

Příjemná hospoda, obvykle výborná nebo alespoň snaživá obsluha. Bohužel nemají moc dobré víno a zrušili Kofolu.


gary - U Pechtů
12. srpen 2009 | 00:01

Na doporučení kolegy jsme sem zajeli po koupání a rozhodně jsme nelitovali. Neb nejen pro cyklisty jako dělané, dostatek míst skutečně pro všechny. Výborné pivko, skvělé jídlo, perfektní prostředí.


Kiss - U Pechtů
1. srpen 2009 | 13:51

Tento podnik se nachází v klidné lokalitě u řeky mezi stromy a přesto v centru města, kde jsem po sportovním výkonu našel oázu klidu. navíc zde grilovali a já jsem po letech spatřil hokejovou legendu Rudlu Pejchara. Jídlo i pivo zde nemělo chybu, rychlost a ochota personálu brala dech, venku byla úžasná a pohodová atmosféra. Škoda jen, že jsem to tu nenalezl dříve.


gary - Staré časy
14. červenec 2009 | 11:42

Do této restaurace mě vzal kamarád a jsem mu za to vděčen, protože se opravdu někdy vyplatí jít dále od centra a najdeta tam stejně kvalitní, ne-li lepší restaurace za zajímavé ceny. Prvně jsem byl nadšen z interiéru. Vzhledem ke známým kamaráda jsme dostali slušné porcea perfektní servis. Jídlo bylo perfektní, pivečko chodovar bodlo.


Kiss - U Námořníka
12. červenec 2009 | 12:41

Ale jo, co se týče obědů, člověk se zde slušně nají za rozumnou cenu a potěší jej i příjemná obsluha. S pivem je to horší, za moc tu nestojí, ještě že mají kofolu.


spachtle - Na Blbým Místě
23. červen 2009 | 01:09

Normální hospoda na posezení u dobrého piva a utopence. Nic víc, nic míň. Dávam tři hvězdičky...







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde