Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

drozka - Šenk Na Parkánu
2. únor 2015 | 15:41

Parkán?? velký haloo malý porce :D doporucuje se jako jedna z nej restaurací, ale popravdě jídlo čistý dobrý, ale už bych sem nešla. Jediný co snad vyzdvihnout je pivo


drozka - Saloon Doubravka
2. únor 2015 | 15:34

Dlouho nic a tak bych se ráda vyjádřila. Saloon byl cca 7 let nazpět nejlepší podnik široko daleko. Jejich sýrovou omáčku předčil málokdo. Teď ? škoda mluvit. Pepřová omáčka je mlíko s pár kuličkama prostě děs. Absolutně to nechápu a je mi to strašně líto. Dala bych si zas někdy ten skvělej steak, ale bohužel...........


Jeepers Creepers - TJ Prazdroj
1. únor 2015 | 15:20

Při naší "Tour de Roudná" s Garym jsme nemohli opomenout ani tento místní větší podnik s mnoha místy k sezení, dle vzhledu "zaseklý" někde v roce 89. Za mne nic zajímavého, co by mne lákalo k další návštěvě. Od dávné doby, kdy jsem zde byl naposled, tak se snad ani nic ve vybavení a designu této "hospodo-jídelny" nezměnilo. Z točených piv pouze Gambrinus 10, ale aspoň chuťově dobrý. Obsluha v pohodě, mladá usměvavá slečna.


Jeepers Creepers - Ranč Šídlovák
16. leden 2015 | 09:09

Tak na tomto podniku je opravdu vidět, že se někdo stará a baví ho to... každou chvíli něco nového, vylepšeného, opraveného atd.:-)Hlavně v létě pohodové posezení venku, dá se říct že již v přírodě. Podnik je v "ďolíku" hned v blízkosti rybníka, tak je třeba počítat v létě ve večerních hodinách s trochu větším chladem než ve městě. Co může být pro někoho, kdo si rád k pivku zapálí (jako třeba já) nevýhoda, že uvnitř pěkně zařízené hospůdky je nekuřácké prostředí, takže na cigárko "na stojáka" ven na terasu.


Jeepers Creepers - U Prcka
16. leden 2015 | 08:48

Velmi pěkná a stylová krčma s otevřeným krbem a originální výzdobou, moc dobře se zde vždy sedí. Dobrý výběr piv. V létě možnost venkovního posezení. Výborní a "stylově" servírovaní utopenci k pivu:-) Za mne určitě doporučuji tento podnik navštívit. Pro mne díky své atmosféře a vzhledu jedna z nej hospůdek, kde jsem v Plzni byl.


Jeepers Creepers - U Myšáka
16. leden 2015 | 08:37

Občas sem zajdeme na dobrou točenou Holbu 12 za rozumných 25Kč (v nabídce i 10tka za 23Kč). Místo k sezení se zatím vždy našlo. Obsluha v pohodě. Určitě bych ocenil i velký výběr různých pivních "pochutin". Nekuřácký salonek pro více lidí (kdyby měl někdo zájem).


remus - U Kalicha
7. listopad 2014 | 10:37

Je vůbec ještě v provozu?


remus - U Junáka
7. listopad 2014 | 10:25

Hospoda už je dávno zrušená, ale místo ní je tu jídelna, kde se dá slušně poobědvat. Viz Jídelní lístek na následujícím webu: http://www. jidelnaujunaka. cz/index. php?oblast=ujizniho

Svijany se tu už nečepují, pouze Gambrinus 10, Birell, Kofola apod.


Anezka - Zachs Pub
30. září 2014 | 00:14

Pro mě nejlepší hospoda v Plzni, má atmosféru.


ihonzisek - Pod Lípou
5. září 2014 | 19:06

Do této restaurace, dnes již zahrnující i velmi dobrý pivovar jsem dnes večer zavítal natěšen na celkem slušné gurmánské zážitky, kterých se mi zde v minulosti několikrát dostalo.

První rozladění ale přišlo poměrně záhy. Bylo to v okamžiku, kdy jsme byli nedonesením jídelního lístku a několikanásobným upozorněním, "že mají ještě hotovky", více méně donuceni vybírat ze zbytků od oběda (v 17hodin večer)...

Tento postup nepovažuji v restauraci za úplně košer, ale dejme tomu. Moje blbost, že jsem se nebránil.

Konečné rozčarování se dostavilo v okamžiku, kdy mi byl donesen, mnou nakonec vybraný, pivovarský HOVĚZÍ tokáň. Slovo hovězí zdůrazňuji záměrně. Přesně tak to alespoň bylo napsáno v kartě, i na vývěsce vedle dveří. To je podle mého názoru kámen úrazu, protože tokáň byl vyroben z poměrně tlustého vepřového bůčku. Dá se říci, že nic proti tomu-byla to hotovka za 80 korun, ale fakt, že to bylo napsáno na vývesní tabuli hodně velkým písmem, považuji za regulární klamání zákazníka. Takže zase na dlouho ne.


matasik - Podlesí
27. květen 2014 | 15:45

Hospoda asi s nejhoršim personálem, co jsem kdy zažil. Nikdy více!


rispekt - Vřesiná
9. duben 2014 | 17:09

.. hospoda do pohody... pivo+jednicka.. neni o com ;)


na začátek | «předchozí | Strana 2 z 60 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde