Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 718 recenzí

ksakru - V Jamce
14. listopad 2009 | 18:49

Jo dřív se mi tu líbilo ale teď ty hajzly no děs...

Jinak pivko dobrý ale na mě moc nahuleno.


kanibal - Staré časy
31. říjen 2009 | 09:45

Tahle krásná hospůdka mě a mou přítelkyni překvapila svým interiérem, ale hlavně fakt rychlou obsluhou. Zavítali jsme sem minulý týden v podvečer a bylo tu dost lidí. Slečna servírka nám mimo jídelního lístku doporučila z obědovek ještě svíčkovou, byla výborná. Pak nás překvapila netradičním dárkem při placení a to v podobě malého zákusku, opravdu milé. Tato hospůdka mě okouzlila, svým pojetím a hodně milou obsluhou a opravdu vinikající hotovkou a to v době kdy vám jinde obsluha oznámí,že hotovky jsou pouze do 15h. Takže na závěr musím říct,že servis skvělej, ceny mírné, pivo chodovar, který mě obsluha doporučila, mě překvapilo jak je dobré. Rád sem zase někda zavítám.


Kiss - Eden
30. říjen 2009 | 18:55

V této hospodě jsem byl mile překvapen poměrně dobrým hotovkovým jídlem za super ceny, pivko¨také šlo k duhu, obsluha spíše vesnického typu, interiér poměrně zakouřený.


Cufus - U Matasů
28. říjen 2009 | 22:48

Dnes jsme hostinec navštívili, ale odcházeli jsme nespokojeni.

Zklamala nás kuchyně a klamavá reklama na denní menu. Problém

byl i spočítat útratu, snad to na třetí pokus vyšlo, účtenku jsme

nedostali... Žádné příště nebude.


srofik - U Matasů
26. říjen 2009 | 23:07

Obsluha byla super, rychlá, příjemná, ochotná, pivo dobré. Z kuchyně jsem byl ale zklamaný, po dlouhém čekání jsem si na přineseném pokrmu vůbec nepochutnal... snad to bude příště lepší...


Kiss - Krčma Hacašprnda
26. říjen 2009 | 19:31

Velice solidní hospůdka se vkusným interiérem, pohodovou obsluhou a dobrým pivem za normální ceny. I kuchyně je tradiční, slušné porce, optimální alternativa pro hladový žaludek, když se zdržujete na roudné.


gary - Pod Farou
26. říjen 2009 | 19:03

Minulou zimu jsme se zde při procházce stavěli na jedno, co si pamatuji. Prostředí poměrně zachovalé, průměrné. Osazenstvo většinou spořádané.


gary - U Gigantu
14. říjen 2009 | 18:49

Co si pamatuju, tak jsme zde skončili jednou po pěší túře v nesnesitelném letním horku a byli jsme již žízniví, tak jsme dali pár orosenejch průměrné kvality, akorát to nebylo tak opravené jako nyní.


Geret - Šenk Na Parkánu
12. říjen 2009 | 17:17

Na to, aby to byl jen průměr tu mají výjimečné pivo, které jinde nenajdete. Na to, aby to bylo 5*, by musela být obsluha trošku přívětivější a ceny trošku nižší


gambrmen - U Myšáka
28. leden 2011 | 12:56

Domovska hospoda pro kazdotydeni schuze naseho SK. Prijemna obsluha a na cepu nefiltrovana Holba, takze i pivo je dobre.


Kiss - Šeříkovka
3. říjen 2009 | 22:55

Z dříve tradičního kolritu zábavy a dobrého jídla se místy stává zapadlá hospůdka 3cenové kategorie, ale v době pořádání například maturitních plesů, zase vždy potěší.


Kiss - Podlesí
3. říjen 2009 | 22:46

Zde jsem byl již několikrát, vždycky s nějakým spíše pijanem a vcelku spokojenost, jídlo nelze hodnotit podle klobásy, která nejde snad ani zkazit, ale personál určitě v pohodě, beer gut, price taktéž.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde