Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

gary - Zachs Pub
4. prosinec 2009 | 17:05

Musím říct, že ač jsem zde byl poprvé a zpočátku zmaten, než jsem pochopil, že podnik pokračuje i dole. :-) Každopádně se mi zde líbí, neb irskou atmosféru mám rád a točený guinness stout je skutečně specialitka. Dali jsme irskou krmi a spokojenost byla. Obsluha v poho. Určitě zajdu ještě.


Kiss - U Prcka
30. listopad 2009 | 22:54

Řekl bych takový výlet do jiného světa, ale docela odvaz, bezvadnej číšník se kterym jsme se hodně nasmáli a docela jsme si i zapařili za bomba ceny.


Kiss - U Levých
30. listopad 2009 | 22:52

Dříve moje nejoblíbenější hospůdka, kde se skvěle vařilo, obrovské ceny, ale hlavně vše za pusu. Po poslední nedávné návštěve mi bylo řečeno, že se již zde nevaří, pouze nakládaný hermelín a utopenec, ale snad to bylo pouze dočasné.


Kiss - U Horbenů
30. listopad 2009 | 22:43

Pro příjemné letní večery, při koupáku, nebo cestě kolem na kole, je to takřka ideální posezení. Uvnitř často dávají sportovní přenosy y chodí sem vcelku milý lidé.


M. - Šenk Na Parkánu
16. prosinec 2009 | 08:54

Za Michalův odchod nemůže ani jeden z jeho bývalých kolegů,tak proč se mstít zrovna jim,Báro?


Brusinka - Šenk Na Parkánu
24. listopad 2009 | 21:58

Tato hospůdka, která má působit jako něco vyjímečného díky servirovanému pivu a prostředí s bohatou historiií, působí spíše jako přehlídka náladových, neochotných, arogantních pinglů. Střídá se tu totiž obsluha asi jako ponožky. Po přečtených hodnoceních není asi divu. Pokud nevypadáte majeťně nebo nejste cizinec, banda chlapíků co udělají pořádný kšeft a nebo pěkná slečna, obsluha Vás vřele přehlíží a cítíte se naobtíž. Pan provozní, který nosí brýle vypadá často že mu ulítli včely a problémi, které často nastávají s místem nijak neřeší. Vůbec, obsluha je tak líná zjistit si volná místa, že hosty raději vyhodí, aby měla méně práce. A přitom to mohou být hosté co sem jedou skutečně zdaleka, díky vyhlášenému Plzeňskému pivu. Jediné pivo, které za něco stálo a nebylo podmíru, točil modrooký milý kluk, který už zde také nepracuje. Z jídla je zde vinikající pouze tatarák, hermelín, koleno a česnečka a to pouze na směně, kde pracoval i onen sympatický mladík, jinak je to vohřejvačka. S přáteli jsme sem chodili díky výbornému pivku, které bylo natočené s hustou pěnou a ne dotočené či slité jako je tomu dnes, ale myslím, že po posledních zkušenostech asi rači změníme lokál.


Jeník - Pod Lípou
24. listopad 2009 | 19:51

O víkendu jsem tuto hospůdku navštívil, a mohu říci, že obsluha byla milá a všímavá a jídlo také vynikající. Jen zrovna neměli svijany 11, ale 13, kterou prej mají krom 11 stále, takže jí přidávám.


frantak - Staré časy
19. listopad 2009 | 17:14

Když jsem byl s kolegy z práce naposledy na obědě v této "restauraci", připadal jsem si jako host v italské domácnosti, až na to, že nelétaly talíře. Jistá paní, patrně provozní vedoucí se se svým opravdu ne moc příjemným a hlasitým hlasem čilila na personál. Tohle by se opravdu před slechy hostů dít nemělo. Jinak kuchyň vynikající, obsluha také, až na excesy patrně nové servírky, která neumí ani pořádně počítat.


Kiss - Staré časy
18. listopad 2009 | 11:28

Tento podnik bych přirovnal ke špičce plzeňské gastronomie. Pokud to srovnáme s předchůdkyní chaloupkou, tak je to téměř nesrovnatelné. Velké porce, skvělá chuť a příjemné ceny. Servis rychlý, obsluha příjemná a hlavně snad nejlepší chodovar široko-daleko.


giorgio74 - Staré časy
17. listopad 2009 | 13:00

Při návštěvě tohoto podniku nezažijete co se týče nějakého hlubšího gastronomického zážitku vůbec nic, maximálně ochutnáte, nijak zvlášť po odborné stránce ošetřené, jinak výborné pivo chodovar, občas slušné jídlo. Trochu otravné jsou výlevy zřejmně majitelky, která tam řeší organizační problémy v nepříhodném čase, takže personál nemá moc času na svoji práci.škoda toho prostředí je tam příjemné a útulné.


ksakru - V Jamce
14. listopad 2009 | 18:49

Jo dřív se mi tu líbilo ale teď ty hajzly no děs...

Jinak pivko dobrý ale na mě moc nahuleno.


kanibal - Staré časy
31. říjen 2009 | 09:45

Tahle krásná hospůdka mě a mou přítelkyni překvapila svým interiérem, ale hlavně fakt rychlou obsluhou. Zavítali jsme sem minulý týden v podvečer a bylo tu dost lidí. Slečna servírka nám mimo jídelního lístku doporučila z obědovek ještě svíčkovou, byla výborná. Pak nás překvapila netradičním dárkem při placení a to v podobě malého zákusku, opravdu milé. Tato hospůdka mě okouzlila, svým pojetím a hodně milou obsluhou a opravdu vinikající hotovkou a to v době kdy vám jinde obsluha oznámí,že hotovky jsou pouze do 15h. Takže na závěr musím říct,že servis skvělej, ceny mírné, pivo chodovar, který mě obsluha doporučila, mě překvapilo jak je dobré. Rád sem zase někda zavítám.


na začátek | «předchozí | Strana 18 z 60 | následující» | na konec

9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde