Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

adarhaz - Šenk Na Parkánu
12. září 2011 | 03:19


Divi - V Jamce
31. leden 2010 | 23:05

V podstatě je to pro mě něco jako druhá rodina :D bydlím nedaleko, 20 metrů ! V létě fajn posezení možnost zahrání minigolfu vždy vítána. Obsluha v pořádku, taky jsem byla jednou z obsluhy :) Vždy zábava, grilovačky a oslavy 1. máje či ukončení roku, nebo oslava narozenin vždy moc poedené akce. Jediné co mě mrzí je to jak vypadají prostory pro WC.


vendis - Šenk Na Parkánu
30. leden 2010 | 10:10

musím potvrdit, parkán se dost zhoršil, jídlo divné, studené, nemastné neslané, jediný pivo je ok, ale drahý jak prase


Chico - Nová Chaloupka
25. leden 2010 | 23:43

Chaloupka není nijak valně zrenovovaná, pouze noví majitelé natřeli stěny nažluto a koupili stoly a lavice, chybý všechna ta krásná výzdoba co dělala Chaloupku Chaloupkou, zbyly jen ty stříšky, které si bývalí majitel neodmontoval. Bohužel čtvrt je to špatná, tak se vyskytuje i bedna krčící se v rohu zadní místnosti. Jednoznačným pozitivem je točená Plzeň. Doufám, že bude Nová Chaloupka frčet a bude jednou stejně tak stylová, vyzdobená a útulná. Kdepak ty Staré časy jsou :-)


Fiky - U Matasů
20. leden 2010 | 14:25

S touto restaurací mám dobré zkušenosti, když se zde stavím na oběd, či jenom na jídlo. Jídlo chutné za normální cenu a i hotovky mi přišli super.

Avšak když jsem tu byl jednou na oslavě, paní majitelka nás vyhodila o hodinu dříve než byla zavírací doba, aniž by jsme dělali bordel, či nechtěli pít. A vysvětlení bylo, že může zavírat, kdy chce ona. Za to hvězdička dolů.


Karlomír - Hospoda u Mrože
11. leden 2010 | 22:31

Příjemné posezení s milými lidmi a milou obsluhou :-)


Pivnas - Nová Chaloupka
10. leden 2010 | 23:10

Pěkně zrestaurovaná začínající hospůdka v místě staré Chaloupky. Pěkný interiér, příjemná obsluha a dobré pivečko (točený Prazdroj i Gambáč). V brzké době i teplá kuchyně a slibené jsou opékání prasátka na terásce. Mohu jen doporučit.

P. S. Lahůdkou je domácí nakládaný hermelín a domácí utopence.


pepa123 - U Šebestů
10. leden 2010 | 03:03

Vážení zákazníci, je mi líto ale v této restauaraci naše společnost ukončila provoz, pan majitel totiž neví co chce a během jednoho rozhovoru je schopen několikrát změnit názor. Většina majitelů restaurací usiluje o to aby jejich podniky prosperovali a rozvíjeli se, U Šebestů se pan majitel vůbec nesnaží o to aby restaurace měnila obraz k lepšímu. Jde mu o to aby podnik byl posledním komunistickým skanzenem v Plzni, kam chodí a bude chodit pouze deset jeho informátorů, kteří nesnesou v restauraci žádné změny, a ani jiné další hosty. Josef Prelovský - Panzada s. r. o. panzada@panzada. cz


kralovsky - U Šebestů
31. prosinec 2009 | 23:49

Docela pěklná hospoda, asi půl roku to vypadalo že tam skončil komunismus a konečně to bude hospoda, která má co nabídnout i lidem kterým je pod padesát... Ale tento provozovatel skončil asi v listopadu a od té doby je to tam opět naprostá katastrofa.... Chápu že deset dědků, kteří tam sedí denně mají přednost ale proč by tam chodil někdo jiný když nic jiného než pivo nemá nárok dostat.


Moše - U Prcka
30. prosinec 2009 | 10:23

Nově se U Prcka krom Gambrinusu 12´ točí ještě Rychtář 11´ a Kvasnicový Klášter 11´ střídaný s polotmavou 13´ Démonem.


Peťa Ká. - Hospoda u Mrože
29. prosinec 2009 | 21:41

... náš úplně nejvíc mikrosvět :-)))


Cmotr - U Matasů
25. prosinec 2009 | 13:54

Týden předem jsme rezervovali pokoj na jednu noc s tím, že budeme mít pejsky. Bylo nám řečeno, že to není problém a že za psa je poplatek 100 Kč za noc. Po našem příjezdu byli zaměstnanci arogantní a nepříjemní kvůli psům, prý jestli to myslíme vážně být se psy na pokoji a velice nepříjemně nám líčili, kam všude pes může a kam ne. Bez předchozího upozornění po nás chtěli platbu za pokoj předem a hotově. Poplatek za psy nečinil 100 Kč, ale 150,- na jednoho. Na jejich stránkách taky neodpovídá cena za pokoj, platili jsme o 500,-Kč více!

Dále nám sdělili, že se snídaně podává od 8-9 hodin a pokud prý přijdeme později tak máme smůlu.

Ráno nás místo příjemné snídaně čekalo opět jen poučování kolem toho, kam se psy můžeme a na která místa na jejich dvoře můžou čůrat. Prostě hrozné chování!


na začátek | «předchozí | Strana 17 z 60 | následující» | na konec

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde