Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 718 recenzí

Votep - Staré časy
27. únor 2010 | 10:07

V podniku jsme byli někdy v prosinci 09. Pivo bylo v pohodě až na to, že za chvíli došlo a museli jsme přejít na chodovar. Kladem restaurace je výborná káva servírovaná jak se patří. Záporem je bohužel kuchař, který o kvalitní gastronomii nejspíš ani neslyšel. Ze 4 druhů jídla, které jsme měli na stole bylo jedno (to nejdražší) naprosté fiasko, dvě jídla těžký podprůměr a jedno jídlo bylo úchozí.

Takže kvůli kuchyni, by se podnik hodil do pořadu Zdeňka Pohlreicha "Ano, šéfe" jinak celkem vzato v klidu.

Jo a číšníkovi by někdo mohl říci, že lahev vína se ke stolu nenosí otevřená.


gary - Ranč Šídlovák
20. únor 2010 | 22:20

Tento podnik mám kousíček od domova a musím říct, že už je to moje kultovní místo, nenabízí sice tolik jako konkurenční podniky v této oblasti, ale nově postavená hospůdka ze dřeva vevnitř pěkně myslivecky vyzdobena, s krbem na zahřítí, ale i dobrým pivem, dokonce Chodovarem, jež se v Plzni moc nevidí. Dále i zněco k jídlu zde najdete. Obsluha slušná. Prostě se snaží a je to vidět. Doporučuji.


adarhaz - Šenk Na Parkánu
12. září 2011 | 03:19


Divi - V Jamce
31. leden 2010 | 23:05

V podstatě je to pro mě něco jako druhá rodina :D bydlím nedaleko, 20 metrů ! V létě fajn posezení možnost zahrání minigolfu vždy vítána. Obsluha v pořádku, taky jsem byla jednou z obsluhy :) Vždy zábava, grilovačky a oslavy 1. máje či ukončení roku, nebo oslava narozenin vždy moc poedené akce. Jediné co mě mrzí je to jak vypadají prostory pro WC.


vendis - Šenk Na Parkánu
30. leden 2010 | 10:10

musím potvrdit, parkán se dost zhoršil, jídlo divné, studené, nemastné neslané, jediný pivo je ok, ale drahý jak prase


Chico - Nová Chaloupka
25. leden 2010 | 23:43

Chaloupka není nijak valně zrenovovaná, pouze noví majitelé natřeli stěny nažluto a koupili stoly a lavice, chybý všechna ta krásná výzdoba co dělala Chaloupku Chaloupkou, zbyly jen ty stříšky, které si bývalí majitel neodmontoval. Bohužel čtvrt je to špatná, tak se vyskytuje i bedna krčící se v rohu zadní místnosti. Jednoznačným pozitivem je točená Plzeň. Doufám, že bude Nová Chaloupka frčet a bude jednou stejně tak stylová, vyzdobená a útulná. Kdepak ty Staré časy jsou :-)


Fiky - U Matasů
20. leden 2010 | 14:25

S touto restaurací mám dobré zkušenosti, když se zde stavím na oběd, či jenom na jídlo. Jídlo chutné za normální cenu a i hotovky mi přišli super.

Avšak když jsem tu byl jednou na oslavě, paní majitelka nás vyhodila o hodinu dříve než byla zavírací doba, aniž by jsme dělali bordel, či nechtěli pít. A vysvětlení bylo, že může zavírat, kdy chce ona. Za to hvězdička dolů.


Karlomír - Hospoda u Mrože
11. leden 2010 | 22:31

Příjemné posezení s milými lidmi a milou obsluhou :-)


Pivnas - Nová Chaloupka
10. leden 2010 | 23:10

Pěkně zrestaurovaná začínající hospůdka v místě staré Chaloupky. Pěkný interiér, příjemná obsluha a dobré pivečko (točený Prazdroj i Gambáč). V brzké době i teplá kuchyně a slibené jsou opékání prasátka na terásce. Mohu jen doporučit.

P. S. Lahůdkou je domácí nakládaný hermelín a domácí utopence.


pepa123 - U Šebestů
10. leden 2010 | 03:03

Vážení zákazníci, je mi líto ale v této restauaraci naše společnost ukončila provoz, pan majitel totiž neví co chce a během jednoho rozhovoru je schopen několikrát změnit názor. Většina majitelů restaurací usiluje o to aby jejich podniky prosperovali a rozvíjeli se, U Šebestů se pan majitel vůbec nesnaží o to aby restaurace měnila obraz k lepšímu. Jde mu o to aby podnik byl posledním komunistickým skanzenem v Plzni, kam chodí a bude chodit pouze deset jeho informátorů, kteří nesnesou v restauraci žádné změny, a ani jiné další hosty. Josef Prelovský - Panzada s. r. o. panzada@panzada. cz


kralovsky - U Šebestů
31. prosinec 2009 | 23:49

Docela pěklná hospoda, asi půl roku to vypadalo že tam skončil komunismus a konečně to bude hospoda, která má co nabídnout i lidem kterým je pod padesát... Ale tento provozovatel skončil asi v listopadu a od té doby je to tam opět naprostá katastrofa.... Chápu že deset dědků, kteří tam sedí denně mají přednost ale proč by tam chodil někdo jiný když nic jiného než pivo nemá nárok dostat.


Moše - U Prcka
30. prosinec 2009 | 10:23

Nově se U Prcka krom Gambrinusu 12´ točí ještě Rychtář 11´ a Kvasnicový Klášter 11´ střídaný s polotmavou 13´ Démonem.


na začátek | «předchozí | Strana 17 z 60 | následující» | na konec

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde