Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

Kiss - Na Hvězdě
16. duben 2010 | 11:30

Je to letitá klasická nálevna, kde je spíše kouř a dnes už i automaty, malá kapacita a odstrašující záchody. K jídlu snad pouze zelený utopenec a starý hermelín.


Kiss - Bacardi
16. duben 2010 | 11:28

Určitě letní posezení venku, sem tam i něco na zahnání hladu, příjemné posezení při dlouhých letních večerech s výhledem na jezírko a okolí.


Venca - Sokolovna Nová Hospoda
25. září 2011 | 20:21

edit 2011:

Vnitřek Sokolovny byl zrekontruován, mohu jen doporučit! :)

Příjemná hospoda, kde si vychutnáte výborné pivo a skvěle se najíte. :)

Jelikož jsem místní, tak na Sokolku nedám dopustit! :)))


Marci z Klatov :-) - Staré časy
6. duben 2010 | 14:02

Restaurace je moc pekna, nadherne dekorace, obsluha prijemna, jidla vynikajici, takovy je muj osobni dojem. Pokud ma nekdo problem s Chodovarem, toci se tu jeste Gambrinus a Prazdroj, takze nechapu, nac si Pepanek stezuje, nikdo mu chodovar jiste nenutil. Co jsem si stacila vsimnout, behem obedu je tu celkem plno a nikdo nevypadal, ze by mel kazdou chvili zvracet. Predchozi recenzi vidim spise jako ucelovou a pokud si nekdo chce varovnavat ucty s provozovateli podniku, tak si myslim ze existuji i dustojnejsi zpusoby nez uboha snaha odrazovat zakazniky prostrednictvim internetu. Preji restauraci Stare casy mnoho slusnych navstevniku, fandim Vam :-)


smajlik - Saloon A.C.W.
4. duben 2010 | 09:36

Těžko se hledá nějaká výtka k Saloonu se zdařilým dobovým zařízením, když se posadíte ke krbu na kožešinu, před Vámi hraje živá country, pivo je jak křen a jídla, že se nevejde ani na talíř. Snad jen ten krb by mohl hřát :-). Ceny vcelku lidové, obsluha ochotná a rychlá! Myslím si, že každý, kdo se chce odreagovat v tomto duchu, by neměl váhat. Stačí si vybrat kapelu podle gusta (na jejich stránkách) a pak si jen příjemně užívat.


hard - U Kohoutů
15. březen 2010 | 20:39

Hospůdka pro otrlejší, kam se řadím i já. Už jako student jsem tu něco vypil a snědl, tak mohu s klidem říct, že od té doby co jsme si tu dal prvně oběd, ž přestal jsem chodit do menzy. Sice to vyšlo drážš, ale chuťově to bylo někde jinde. Hotovky se moc nemění, ale porce a chuť baječné. Pivo rovněvynikající, z tanku, Honzík se o něj pěkně stará :-) Prostředí neznalé spíš vyděsí a kouřit se tu bude i přes eventuelní zákaz :)


Jena - U Dobráka
10. březen 2010 | 10:21

Dobrak je prijemna hospudka na miste byvaleho vyhlaseneho Bufetu u nemocnice, kteremu se myslim rikalo U Mysliku. Dnes uz tu nenajdete stoly na stojaka, ale prijemne posezeni a pres poledne dokonce vybez z nekolika teplyhc a chutnych jidel v cenove relaci pres 70,- Kc. Prijemne na obed i vecerni posezeni u pivka. V lete mala zahradka. Obsluha v cajku, cisto, normalni lidi kolem Vas.


martinkajandulka - Staré časy
7. březen 2010 | 01:55

Sedíme, čekáme na jídlo.. mám tu návštěvu z Prahy, tak jsem je vytáhla... sedíme sedíme... rozlétnou se dveře a řev... uáá uááá!! Proboha, kdo je ta ženská? Zavřete jí tlamu..!! Prská na všechny strany a maximálně otráví jak personál, tak hosty.. Rychle pryč... Jaké bylo jídlo? Nevíme, spěchali jsme jinam posedět u pivka.... Až tu ženu zavřou, dejte mi vědět, možná dát restauraci druhou šanci... ale teď pěkně vyhýbat...


onkar - Na Libušíně
2. březen 2010 | 18:45

Restaurace zrušena.


Pájator - Ranč Šídlovák
14. červen 2015 | 17:16

Výborná hospůdka. Párkrát jsem ocenil při procházce s dětma v lese a ještě se chystám na pořádnou návštěvu. Pěkné prostředí, výborné pivo (a tím nemyslím G), nekuřácké protředí a jako bonus je to stranou ruchu velkoměsta...

Po letech musím bohužel trochu revidovat původní hodnocení. Majitel zde spousty věcí přidělal a vylepšil, ale co zde zůstává stále stejné, jsou naprosto otřesné záchody. Dvě TOIky do kterých si troufnou jen otrlí a zbytek chodí raději do lesa. A k tomu zdejší ceny. Za pivo zaplatíte jako v centru města a na záchod pak musíte jít ke stromu. Majitel zjevně zneužívá umístění a pořádně rýžuje. Škoda...


Votep - Staré časy
27. únor 2010 | 10:07

V podniku jsme byli někdy v prosinci 09. Pivo bylo v pohodě až na to, že za chvíli došlo a museli jsme přejít na chodovar. Kladem restaurace je výborná káva servírovaná jak se patří. Záporem je bohužel kuchař, který o kvalitní gastronomii nejspíš ani neslyšel. Ze 4 druhů jídla, které jsme měli na stole bylo jedno (to nejdražší) naprosté fiasko, dvě jídla těžký podprůměr a jedno jídlo bylo úchozí.

Takže kvůli kuchyni, by se podnik hodil do pořadu Zdeňka Pohlreicha "Ano, šéfe" jinak celkem vzato v klidu.

Jo a číšníkovi by někdo mohl říci, že lahev vína se ke stolu nenosí otevřená.


gary - Ranč Šídlovák
20. únor 2010 | 22:20

Tento podnik mám kousíček od domova a musím říct, že už je to moje kultovní místo, nenabízí sice tolik jako konkurenční podniky v této oblasti, ale nově postavená hospůdka ze dřeva vevnitř pěkně myslivecky vyzdobena, s krbem na zahřítí, ale i dobrým pivem, dokonce Chodovarem, jež se v Plzni moc nevidí. Dále i zněco k jídlu zde najdete. Obsluha slušná. Prostě se snaží a je to vidět. Doporučuji.


na začátek | «předchozí | Strana 16 z 60 | následující» | na konec

7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde