Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

gary - V Jamce
15. červenec 2010 | 00:25

Konečně jsem zde byl poprvé a byl jsem příjemně překvapen, už jen prostředím za velkými stromy schovanými hřištěmi, barem a zahrádkou s grilem. Zahrádka je super, vevnitř je to pěkně opraveno a zcela nové. Obsluha paráda. Ceny perfektní. Už se těším, až ochutnám nejen klasické pochutiny k pivu ale i vyhlášené grilované speciality všeho druhu.


gary - Bar u Růžičků
13. červenec 2010 | 23:19

V této hospůdce jsem velmi často, neb se zde stavím po cyklovýletu či koupeli v místní řece Mži. Nejlepší je posezení na zahrádce, kde si dám oblíbenou jedenáctku a třeba nakládaný hermoš či jiné pochutiny. Obsluha naprosto v klidu a v pohodě. Mimochodem skutečně skvělé ceny.


Mr.Scully - Šenk Na Parkánu
11. červenec 2010 | 17:54

Hodnocení asi hodně závisí na tom, kdy tam host přijde. Já tam byl před týdnem o státním svátku (takže naprostý klid, lokál poloprázdný) a nemůžu vytknout vůbec nic. Fantastická nefiltrovaná dvanáctka, výborné jídlo, příjemná a rychlá obsluha.


Zuzzi - U Matasů
5. červenec 2010 | 13:12

Neprofesionální, neochotní, nepříjemní, zamračení, prolhaní - to jsou slova, která mě napadají, když si vzpomenu na majitele penzionu. Jak jinak hodnotit fakt, že pokoj, který máte od února rezervovaný na jednu noc z důvodu svatební hostiny v tomtéž penzionu, vám ve svatební den majitelka nedá se slovy, že ho dala hostům, kteří ho chtěli na více nocí než na jednu? Jak jinak hodnotit majitelku, která nás vás spustí, že jsme si dovolili požadovat třílůžkový pokoj, když jsme vlastně čtyři (já, manžel, a 2 synové - 10 měsíců a 3 roky). Jak jinak hodnotit pana majitele, který uprostřed svatebního veselí přijde za jedním z hostů (mým manželem) a řekne mu, že je to blbec a že se chová jako hulvát? A jak jinak hodnotit majitelku, která odmítne nevěstu ve svatebních přípravách, ať jí už nevolá, že už s ní nechce mluvit a rozhodně, ať za ní do Černic nejezdí, že v nejhorším případě tedy může zavolat. Jedním slovem hrůza a varuji všechny před svatební hostinou a jakoukoliv jinou akcí v tomto penzionu!


rejpalka - Podlesí
3. červenec 2010 | 10:54

Hospůdka, kam se rádi s partou vracíme. Jedna parta obsluhy super-(Roman, Tomáš)akorát kuchař by mohl při vaření trochu přidat........ Druhá parta je bez komentáře!! Když jsou tam oni, tak nikdy i kdyby to byla poslední hospoda!!!

Pivko výborné, jídlo dobré i když by se dalo říct,že záleží na náladě kuchaře....

Sečteno podtrženo-Doubravecká hospůdka kam určitě brzy opět rádi zavítáme.


KickFace - Podlesí
24. červen 2010 | 12:43

Šílenství ! Z hospůdky, která před rokem byla příjemná. Je nyní zaplivaný lokál nehrubšího kalibru. Obsluha neskutečná bída, bída, bída. Jídlo studené, nedobré, v knedlíku jsem měla vlas! Odporné, nikdy víc.


vokolu - Na Potravinách
18. červen 2010 | 07:48

Potraviny jsou stylovka, nejen pro sportovce :). Navíc jsou nekuřácké.


KAB - Saloon Doubravka
31. květen 2010 | 19:09

Byl jsem tady v neděli odpoledne úplnou náhodou. G11 super, obsluha taky - ale hlavně jídlo: dal jsem si řízek s bramborem, tj. klasika.

Dostal jsem dvě "řízková kola od vozu", chuťové vynikající, množství překvapující. Až marnotratné, abych snědl řízek, brambory jsem skoro vynechal :)


gary - Hospoda 1. FC
26. květen 2010 | 19:36

v tomto podniku jsme byli s jedním kamarádem a jeho otcem na pivču a něčem k snědku tuším v říjnu minulého roku. Ale překvapilo mě opravené prostředí a jednoduché, leč účelné prostředí.


hard - Livingstone
24. květen 2010 | 14:25

Pivo dobré, prostředí taky.


gambrmen - Ranč Šídlovák
19. květen 2010 | 04:11

Diky Chodovaru jsme sem chodili i v dobe kdyz tu misto hospudky stala jen Avie s okynkem pro vycep. od te doby co stuji ta chaloupka tak sme tam casteji, kolikrat tam jakoby nahodou zabloudim pri venceni psa:) S blizicim se letem je zde ale cim dal tim vice plno az narvano, coz uz neni ono (teda pro me, pro majitele urcite ano:)


ludfra - Staré časy
13. květen 2010 | 10:46

Pohodová hospůdka, jídlo i pití v pořádku a moc milá obsluha...


na začátek | «předchozí | Strana 15 z 60 | následující» | na konec

6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde