Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 718 recenzí

Demanta - U Pechtů
5. srpen 2010 | 15:52

Výborná zastávka cyklistů, dobré pivo, milá obsluha. Po domluvě lze venku udělat akci, pronajmout zastřešený udírnogril. Tady to mohu jen doporučit :)


Demanta - U Kostků
5. srpen 2010 | 15:49

ano, výborné pivo, obsluha i jídlo. Byla jsem tam xkrát na obědě a vždy jsem si pochutnala.


Demanta - U Bradů
5. srpen 2010 | 15:42

pravé "hospodské" prostředí, na oběd vynikající.


Demanta - Sokolovna Centrum
5. srpen 2010 | 15:37

příjemná hospoda, vzevřením trošku připomíná teletník :-) obsluha milá, pivo dobré. Na tak velkém prostoru by mohl být třeba kulečník. Fajn je i posezení "ve dvoře"


Demanta - Saloon A.C.W.
5. srpen 2010 | 15:32

příjemné klidné prostředí, jídlo ujde, pivo dobré a ještě se můžete podívat na mývala :)


Demanta - Podlesí
5. srpen 2010 | 15:22

Příjemná hospoda, na oběd jsme nikdy dlouho nečekali, byl dobrý, ceny přijatelné.


Demanta - Pod Kopcem
5. srpen 2010 | 15:19

bezva dvůr, dobré pivo, příjemná obsluha, bezva koncerty!


Demanta - Lobzík
5. srpen 2010 | 15:13

jídlo nedobré, zato bylo hned :-) obsluha celkem fajn.


gambrinus - U Krátkých
27. červenec 2010 | 21:36

V této lokalitě ideální česká hospoda se vším všudy. Dobře se tu najíte i napijete. Obsluha je výtečná, mnohdy až stylově, což vám ukáže alkoholem rozdováděný číšník, kterému však po stránce obslužné nelze cokoli vytknout!:-)


gambrinus - U Námořníka
27. červenec 2010 | 21:24

Ideální dát si tu něco k snědku před odjezdem autobusu z Centrálního autobusového nádraží v Plzni, které je přes silnici!


gambrinus - Saloon A.C.W.
27. červenec 2010 | 21:11

Asi nejlepší posezení nedaleko centra města. Přízemí je zařízeno ve stylu Divokého západu, dole se pak posunujeme k období modernější historie... Již tradiční útočiště pro završení každoročních Plzeňských slavností svobody...


gambrinus - Chaloupka u Kraťasů
27. červenec 2010 | 20:56

Pro mě takřka kultovní záležitost. Nachází se hned vedle Šárky, která je odtud za rohem. Dobré pivo, příjemná atmosféra. Posezení je tu řešeno cihlovými zdmi oddělenými stoly.


na začátek | «předchozí | Strana 14 z 60 | následující» | na konec

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde