Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

Demanta - U Bradů
5. srpen 2010 | 15:42

pravé "hospodské" prostředí, na oběd vynikající.


Demanta - Sokolovna Centrum
5. srpen 2010 | 15:37

příjemná hospoda, vzevřením trošku připomíná teletník :-) obsluha milá, pivo dobré. Na tak velkém prostoru by mohl být třeba kulečník. Fajn je i posezení "ve dvoře"


Demanta - Saloon A.C.W.
5. srpen 2010 | 15:32

příjemné klidné prostředí, jídlo ujde, pivo dobré a ještě se můžete podívat na mývala :)


Demanta - Podlesí
5. srpen 2010 | 15:22

Příjemná hospoda, na oběd jsme nikdy dlouho nečekali, byl dobrý, ceny přijatelné.


Demanta - Pod Kopcem
5. srpen 2010 | 15:19

bezva dvůr, dobré pivo, příjemná obsluha, bezva koncerty!


Demanta - Lobzík
5. srpen 2010 | 15:13

jídlo nedobré, zato bylo hned :-) obsluha celkem fajn.


gambrinus - U Krátkých
27. červenec 2010 | 21:36

V této lokalitě ideální česká hospoda se vším všudy. Dobře se tu najíte i napijete. Obsluha je výtečná, mnohdy až stylově, což vám ukáže alkoholem rozdováděný číšník, kterému však po stránce obslužné nelze cokoli vytknout!:-)


gambrinus - U Námořníka
27. červenec 2010 | 21:24

Ideální dát si tu něco k snědku před odjezdem autobusu z Centrálního autobusového nádraží v Plzni, které je přes silnici!


gambrinus - Saloon A.C.W.
27. červenec 2010 | 21:11

Asi nejlepší posezení nedaleko centra města. Přízemí je zařízeno ve stylu Divokého západu, dole se pak posunujeme k období modernější historie... Již tradiční útočiště pro završení každoročních Plzeňských slavností svobody...


gambrinus - Chaloupka u Kraťasů
27. červenec 2010 | 20:56

Pro mě takřka kultovní záležitost. Nachází se hned vedle Šárky, která je odtud za rohem. Dobré pivo, příjemná atmosféra. Posezení je tu řešeno cihlovými zdmi oddělenými stoly.


hard - U Prcka
20. červenec 2010 | 11:21

Stylová šermířská hospůdka, ale posledně, co jsem tam byl už nedělali megaklobásu v krbu, ale pidiklobásku ohřáli ve vodě. To mě trochu zklamalo, jinak ale doporučuji.


švestík - Ranč Šídlovák
16. červenec 2010 | 17:40

Jo, tak tohle mohu jedině doporučit. Dobré pivko, vynikající klobásky, pohodová atmosféra, čerstvý vzduch a musím smeknout před majitelem, jaký ranč se mu podařilo vlastníma rukama vybudovat. V Plzni už jsem jen sporadicky, nicméně když jsem byl na Šídlováku naposledy, stála tam jen Avie, kterou už zmínil gambrmen. Musím říci, že jsem byl více než mile překvapen, když jsem viděl, jak moc se to tam od mé poslední návštěvy změnilo. Takových podniků moc nenajdete...


na začátek | «předchozí | Strana 14 z 60 | následující» | na konec

5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde