Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

gary - Letiště Letkov - hospoda
13. září 2010 | 17:03

Byl jsem zde v rámci dne otevřených dveří letiště při příležitosti 100 let letectví v Plzni. Dá se posedět jak venku, tak i vevnitř či na baru. Prostředí pěkné, letecky zaměřené. Ideální pro pěší a cyklisty, jež zavítají do těchto končin.


Filer - Zachs Pub
5. září 2010 | 18:44

Koncerty hodnotit nebudu, jako posezení to tu celkem jde... ale prazdroj za stejnou cenu jako v el cidovi, to je vážně celkem síla...


gary - Občerstvení Na Rampě
31. srpen 2010 | 18:22

Rád posedím po koupeli na pivču a něčem k snědku, čehož zde mají dosti. Na kole je to výborná pivní zastávka na trase. Škoda jen otevírací doby.


gary - Lidový dům
22. srpen 2010 | 22:39

Byl jsem zde poprvé a rozhodně ne naposled. Je to sice typicky venkovská hospoda, ale nyní pěkně opravovaná. A těch druhů piv, to je něco. Rohozec fakt výborný, Černá hora borůvková super. Klášter mě moc nejel, ale Svijany také nejsou špatné. Obsluha perfektní!


gary - U Myšáka
22. srpen 2010 | 22:32

Konečně jsem zde po mnoha letech zavítal, mám to přece jen lehce stranou. Prima hospůdka, pivo v pohodě, jen Holba mi nesedla hoodně. Něco k snědku zde také mají. Obsluha naprosto super. Prostředí jednoduché a dostačující.


Kiss - Ranč Šídlovák
21. srpen 2010 | 14:18

Ideální místo na podobně laděnou hospůdku, uvnitř je to sice velice útulné, ale zase perfektně řešené. Zejména pivo chodovar a zahrádka v horkých letních je skvělá.


Wodpad - Na Potravinách
17. srpen 2010 | 12:48

Nekuřácká hospoda na zimu je to uplně v kopru, dřív se tam žralo eňo ňuňu teĎ se dá tak maximálně sedět venku, ach jo kdy už lidi dostanou rozum, že hospoda bez cigár neni hospoda¨!!!


Wodpad - Pod Kopcem
17. srpen 2010 | 12:33

TO je prostě punkovej randál !!!! Ať to tam hlavně nikdy nezavřou !!!


Kiss - Hospoda 1. FC
6. srpen 2010 | 22:31

Souhlasím s kolegou, kde jsme opravdu byli, v této čtvrti jsem vyrůstal a trávil léto u babičky. V místním klubu se vždycky dobře vařilo a hrál kvalitní fotbal. Jsem rád, že se znovuotevřená restaurace rozběhla.


Demanta - Zachs Pub
5. srpen 2010 | 15:54

výborná hospoda/klub. Vaří dobře, máte na výběr spoustu piv. S koncerty je to zde horší - venkovní prostor má určitou kapacitu, ale kolikrát je tam narváno, že si na wc nedojdete :-( Na jídlo a pivko ano, na koncerty NE


Demanta - U Pechtů
5. srpen 2010 | 15:52

Výborná zastávka cyklistů, dobré pivo, milá obsluha. Po domluvě lze venku udělat akci, pronajmout zastřešený udírnogril. Tady to mohu jen doporučit :)


Demanta - U Kostků
5. srpen 2010 | 15:49

ano, výborné pivo, obsluha i jídlo. Byla jsem tam xkrát na obědě a vždy jsem si pochutnala.


na začátek | «předchozí | Strana 13 z 60 | následující» | na konec

4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde