Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

jochy - U Myšáka
30. listopad 2010 | 21:47

suprová hospoda v bolevci. S kuchyní to tu není zrovna dvakrát slavný, ale příjemná obsluha a dobrý pivo taky není k zahození


jochy - Šenk Na Parkánu
30. listopad 2010 | 21:43

Škoda že Parkán žije pouze z tradice a turistů. Pivo mají určitě vynikající, ale jídlo opravdu nestálo za to, co je uvedeno v jídelních lístcích


aranek - Lobzík
8. listopad 2010 | 21:25

Dobré pivo a výborný nakládaný hermelín, v létě "teráska". Trochu laxní obsluha, hlavně venku.


aranek - Stetson City
8. listopad 2010 | 21:00

Velký saloon, dlouhé lavice u stolů, přes den je tu celkem klid a dají se tu řešit i méně náročné pracovní schůzky. Kuchyně neurazí, hotovky a topinky jsou výborné, obsluha občas nestíhá. Mají kofolu v plastu.

Verdikt - oběd ano, večer pozor na konec týdne, kdy se zde koná country zábava; pak je tu plno a nepředstavitelná "hudba" (uznávám, že každý má jiný vkus).


aranek - U Feřtů
8. listopad 2010 | 20:53

Tatarák tu mají výtečný, byť sem obvykle chodíme na kovbojské fazole a pivo. Vcelku průměrný podnik, obsluha smutná, veselá zahrádka v létě, rezervace netřeba a možné je i ignorovat stále přítomnou rezervační cedulku na zadních dvou (nejklidnějších) stolech.


hard - Podlesí
27. říjen 2010 | 08:46

Na rychlý oběd je to tu v pohodě, pivko taky nemá problém. Kuchyně tradiční, řízek na 50 variant.


hard - Ranč Šídlovák
27. říjen 2010 | 08:36

Příjemná zastávka při procházce kolem boleváckých rybajzů. Nakládaný hermelín je luxusní. Hezký interiér, kde mě akorát ruší nehodící se Jukebox, pivko lahodné. Nekuřácký prostor. Byl jsem mile překvapen.


gambrmen - Hospoda u Mrože
18. říjen 2010 | 22:34

Po presunu a to hlavne diky moznosti kulturnich akci dostal Mroz novy rozmer. Urcite palec nahoru. PS: A ceny opravdu lidove!


zaydaaa@gmail.com - Hospoda u Mrože
5. říjen 2010 | 15:16

Když máš na duši splín a nebo prostě jenom žízeň, u Marušky čeká Tě vysvobození.....


janca.lucky - Livingstone
21. září 2010 | 19:37

Dobré prostředí.


Andýsek - Podlesí
14. září 2010 | 19:48

Na pivko a na oběd dobrá


pavliCZECH - Hospoda u Mrože
14. září 2010 | 19:39

Pohodová hospůdka s neotřelou nabídkou piv. Jenom si člověk v týhle čtvrti musí v noci trochu dávat bacha... :-)


na začátek | «předchozí | Strana 12 z 60 | následující» | na konec

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde