Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

Vohry - Sokolovna Centrum
21. únor 2011 | 21:08

Jídlo i pivo v pohodě, obsluha taktéž. Občas zajímavé akce - např. nedávno staročeská zabijačka. Prostředí taky přijatelné.


Kiss - Budík
18. únor 2011 | 18:17

Sem jde člověk, když už má opravdu velkou žízeň i hlad, a jenom kvůli nízkým cenám, jinak to za moc nestojí.


papanka - Šenk Na Parkánu
17. únor 2011 | 22:21

Pravidelně tam chodíme na vepř. koleno, které je naprosto famozní.. Nefiltrovaná Plznička je třešničkou na dortu.. Obsluha milá, rychlá..


Tomáš - Cardinal Club
16. únor 2011 | 17:30

Cardinal je pěkná hospůdka na posezení, ale holky za barem by mohly trochu zrychlit(pravda, přijdu sem jen v nabitých večerech).

Příjemný je nejen interiér, ale i jídelák plný dobrot k pivu. Snad jen odvětrání by mohli lépe vyřešit.


Tomáš - Na Potravinách
14. únor 2011 | 21:07

Tak tady bych nekuřácké prostředí nečekal, thumbs up! I když je to hospoda na sportovišti, tak je to vlastně logické, ne?

Interiér je jedna veliká místnost, která přetéká šálami a dalšími sportovními rekvizitami. Potraviny jsou poctivá hospoda starého ražení, kde vám pivo přinesou včas a hlady neumřete. Zasloužené tři hvězdy.


bari - U Kalicha
7. únor 2011 | 08:34

Po pár návštěvách v uplynulých měsících celkem velká spokojenost, jídlo výborné, pivo taky, obsluha taky, hlavě aby to vydrželo!!


alisa18 - Nová Chaloupka
2. únor 2011 | 21:47

Kam se hrabe na naší starou chaloupku, byla jsem tam jak doma, skvělý majitelé ,úžasný servírky a skvělá fenka krupice. Omlouvám se, ale jak dřív to tam už nebude, už jenom tou výzdobou a těma lidma co tam byly.


Tomáš - Staré časy
31. leden 2011 | 18:46

Jak to říct? Prostě průměrná hospoda. Obsluha občas v pořádku, občas to vypadá, že tam není. Jídlo podprůměr, úměrné typu hospody. Interiér v klasicky přeplácaném rádoby vesnickém duchu.

Takže jediný důvod návštěvy je blízkost zimního stadionu. Ale o kousek dál je řemenda nebo Šachmat, takže ani ten není pádný.


Kex - Vodnář Bar & Club
13. leden 2011 | 13:06

Vodnář je krásná stylová hospůdka. Funguje pro radost (majitele, obsluhy i hostů) a ne pro peníze a je to na ní znát. Není to samozřejmě haute-cuisine, ale to není smyslem. Mají tam excelentní domácí nakládaný hermelín, který nemá v kraji konkurenci, vynikající buřty na pivu, utopence a jiná chutná hospodská jídla k pivu. A pivo? Pivo je tam skvělé, protože se o něj starají. Také bych doporučil poněkud ostřejší domácí specialitu Kamilovici, vyráběnou podle tajného receptu. Občas se tam hraje a pěje a obvykle jsou tam velmi milí lidé (za barem skoro úplně vždycky). Rozsáhlý výběr mají také whisky, včetně různých single-malt specialit, které nejsou jinde k vidění. Ačkoliv to mám dost daleko, chodím tam nadšeně a rád a vřele doporučuju.


Agamator - Zachs Pub
9. leden 2011 | 12:34

Super prostředí, příjemná obsluha, piv na výběr více než dost. Jo tady se mi líbí.


06johnny - U Feřtů
17. prosinec 2010 | 03:49

Vkusna pivnice s dobrym pivem a kucharem! Tatarak povinnost, utulne boxy v zadni casti a v lete zahradka kde je v extremnich parnech prijemny chladek. Doporucuji na tatarak a poctivou kuchyn. Obsluha vetsinou sympaticka, jen obcas nestiha.


gary - Chaloupka u Kraťasů
14. prosinec 2010 | 19:05

Docela mile mě překvapil tento podnik, už jsem ho chtěl zařadit do nižší třídy. Ale zaujalo mě sic jednoduché, ale zajímavé prostředí. Příjemná obsluha se nakonec ukázala jako kámoška jednoho z nás, takže supr. Pivo měli opravdu výborné a jídlo, které sem měl, rovněž. Osazenstvo v naprosté pohodě, slušně narváno.


na začátek | «předchozí | Strana 11 z 60 | následující» | na konec

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde