Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 718 recenzí

Mill - U Prcka
29. květen 2011 | 15:28

Krčma s hustou středověkou atmosférou o kterou se postará jednak krb s ohněm, druhak štamgasti s cigárama(bohužel tu není žádné odsávání cigaretového dýmu krom komína, takže pro nekuřáka trošku silné kafe) a nakonec zbraně, zbroje a imitace listin a mincí po zdech.

Co se piva týče na obsluhu jsme čekat nemuseli a výběr byl myslím z pěti nebo šesti točených piv a osobně mě překvapil pšeničný Velen, jen nevím jestli je ve stálé nabýdce nebo byl v akci.

Na posezení s kamarádama je to dobrá hospoda. Někdy se zas přijdu podívat.


hard - Slavia
29. květen 2011 | 10:50

Po rekonstrukci a zřejmě i výměny majitele je to jednoznačně nejlepší podnik na Borech. Perfektní terasa, kde po nějakém tom sportování pivko vždy bodne. Nefiltrovaný ležák je tu na jedničku podtrženou, uvnitř vkusný a moderní interiér, nechybí ani plazma pro sledování sportovních přenosů. Z jídel zatím jen hermelín a utopenec, ale shání kuchaře, tak se tu bude zřejmě i vařit.


romm - Na Libušíně
16. květen 2011 | 10:20

Nedávno jsem byl se svým psem na procházce a tak jsme skončili na zahrádce Na Libušíně. Dal jsem si pivo, kafe, Gladiátora (mražená pizza, kterou vám na místě upečou) a po hodině jsme odcházeli najedení, napití a spokojení. Takže pokud chcete obyčejnou hospodu se zahrádkou, jděte na Libušín.


Mocela - ACW Saloon
16. květen 2011 | 10:12

Prostředí prima, povedlo se vystihnut atmosféru divokého západu. Jídlo bylo dobré, velké porce, pivo mělo zvláštní pachuť.


valkyrie - Na Libušíně
12. květen 2011 | 17:29

Restaurace opět funguje


davy - Zachs Pub
2. květen 2011 | 13:07

Skvělý Guinness, originální interiér. Jen škoda, že příliš nefunguje vzduchtechnika, tak nakouřeno se jen tak někde nevidí. Čtu tady teď o nekuřácké části ve sklepě, přijdeme vyzkoušet. V létě terasa je 100%.


NOVINA - Šenk Na Parkánu
29. duben 2011 | 15:47

Pivo je super jinak nic nemohu hodnotit ale pivo je pivo


sephora - U Matasů
20. duben 2011 | 22:46

V penzionu u Matasů jsme strávili příjemný týden. Žijeme již mnoho let v zahraničí , ale vždy se rádi vracíme domů. Ubytování naprosto splňovalo naše požadavky, výborná česká kuchyně potěšila naše bříška. Páteční zpívaná byla příjemným zážitkem. Určitě se vrátíme. J. a M.


HonzaOu - Oktan
19. duben 2011 | 14:19

výborný, výborný, výborný, pivo skvělé, obsluha perfektní a místní štamgasti vám vysvětlí všechno od fungování vesmíru po výmněnu žárovky.

jako bělohorák se tam vždy cítim skoro jako doma


milujijidlo - U Námořníka
17. duben 2011 | 18:06

Socialisticka hospoda a hotylek. Vse prumerne, nicmene snaha se ceni, majitel i ostatni personal velice vstricny a prijemny, proto o jednu hvezdu navic. Skoda jen, ze tento podnik vzhledem k lokalite blizko autobusoveho nadrazi, vyhledava nekdy velice zvlastni klientela.


X-Worker - Zachs Pub
5. duben 2011 | 00:14

Kdo nebyl U Zacha, nebyl v Plzni :))


damieta - U Matasů
4. duben 2011 | 15:42

Penzion u Matasu mohu vrele doporucit- nevsedni atmosfera v kombinaci s profesionalni obsluhou a velice chutnou kuchyni nam zprijemnila svatbu naseho syna:). Mohu jen vrele doporucit vsem zajemcum o svatebni hostinu. V objektu lze uskutecnit i samotny svatebni obrad. Jeste jednou diky!


na začátek | «předchozí | Strana 10 z 60 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde