Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 716 recenzí

R5929 - U Kostků
30. prosinec 2016 | 14:31

Výborná hospoda a výborná obsluha.

Tam se také dozvíte, co jste ještě nevěděli.

Radek Bischof

Tel. 606 106 312


NiKuLk - Vřesiná
7. listopad 2016 | 18:44


misulka - Saloon Doubravka
22. červen 2016 | 13:37

obsluha rychlá, bohužel jídlo žádná sláva - stále se opakující položky na poledním menu... servírovat i přes parné léto neustále segedýny, knedlo-zelo, smažená masa a k tomu neustále většina položek s hranolkami nebo hutnými knedlíky není žádný zázrak... kuchař asi nikdy neslyšel o těstovinových či jiných salátech, nemluvě o tom, že hranolky opakované světlé, jednou už bylo nedodělané i maso a obsluha se ani nepozastavila nad tím, proč celé zůstalo na talíři...


RomanBulin - U Kohoutů
25. březen 2016 | 11:38

Protože nám majitelé neprodloužili nájemní smlouvu, je provozovna od pondělí 28. 03. 2016 uzavřena.


ondras.7 - U Feřtů
1. březen 2016 | 12:48

poslední návstěva cca 14dní zpátky:

standartně výborný tatarák, dobré pivo, rychlá obsluha.

Škoda jen že to není nekuřácké, ale na to, že jsme tam byli v pátek když bylo plno, tak to nebylo tak hrozný.

Celkově: naprostá spokojenost


kutna - Na Libušíně
18. únor 2016 | 19:40

Inspekce na čas tohle zavřela. Ponechávám bez hodnocení.

http://ekonomika. idnes. cz/foto. aspx?r=test&c=A160218_123044_test_ozr&foto=NIO5cef78_nalibusine_plzen_02. jpg


jekylhyde - Šenk Na Parkánu
23. prosinec 2015 | 23:54

Nemohu doporučit, jídlo horší průměr, obsluha arogance sama, pivo hluboce pod míru, není pravda, že se zde nekouří, smrděli jsme kouřem z cigaret, ale po zaplacení jsme nesmrděli korunou. Byli jsme posedět s přáteli 20. 12. 2015 od 16:00, téměř prázdná hospoda, obsluha se vůbec nesnažila donášet pivo, po čase žádali jsme dva číšníky o zaplacení, po dvaceti minutách jsme platili u baru, kde bylo šest osob personálu v družném hovoru. Nejdražší pivo v Plzni, nejhorší obsluha a nejhorší jídlo, podobně u Salzmanů a Na Spilce, arogance, neochota a velmi nízká kvalita servisu, pan Marek by s tím měl cosi udělat pokud ovšem chce . . . Pivo je dnes všude dobré, ale servis je jinde lepší . . .


pdlouhý - Šenk Na Parkánu
24. listopad 2015 | 15:32

Pivo dobrý, ale podmíráky, dva centimetry pod. Za 43,- by snad mohlo být pivo celé. Jídlo. No, jak co. Na talíři se to tváří slušně, ale třeba biftek (299,-) byl jako podrážka. Nechal jsem půlku na talíři. Obsluha se nenamáhala zeptat, zda chutnalo. Asi tušila. Sebrala talíř a bystře zmizela. Takže za mne celkově zklamání, dobré pivo to nezachrání.


Adela-08 - U Matasů
20. září 2015 | 06:59

Jidlo - losos - velmi chutny, velka porce, prijemna cena

Polevka- velka porce, velmi chutne, nizka cena

Pivo - kozel - dobre

Prostredi - prijemne, hezke venkovni posezeni a detsky koutek


DVL - Na Čepu - Hospůdka a pivotéka
1. září 2015 | 17:30

Velmi slušny podnik, když si chcete dat dobre pivo v centru Plzně. Několikrat týdně nová piva. Obsluha příjemná, která vám poradí když se v nabídce nevyznate. Spousta piva i v lahvích, pokud zrovna nemůžete pít, tak si ho můžete koupit domů, kde si ho v klidu vychutnáte


ouroboros - U Dejva
3. červenec 2015 | 15:01

Potvrzuji předešlou zkušenost uživatele "Ondra" a přidávám svoji.

Do tohoto baru jsem začal chodit s přítelkyní tento rok a navštěvovali jsme ho jednou až dvakrát týdně s útratou pokaždé kolem 200,- Kč až do 1. 7. 2015. Tento den jsem chtěl v automatu v této provozovně zakoupit kamarádovi cigarety. Požádal jsem proto obsluhu o zapnutí automatu a o drobné, které bych mohl při nákupu použít. Po vhození mincí do zapnutého automatu však nevypadla ani krabička cigaret a ani peníze.

Obrátil jsem se proto na obsluhu, ale byl jsem arogantně odbyt jak zaměstnancem tak i "Dejvem", že to není jejich automat a že za něj neručí a bylo mi vydáno jako satisfakce místo 90,- Kč pouze 50,- Kč. Tímto stále šokován volal jsem na linku odpovědnou za automaty - číslo 736 501 277 (GECO tabák) - zde jsem byl vypoklonkován a lživě ujištěn, že peníze se vyřeší. Od té chvíle se na číslo nedovolám - jeho majitel mé číslo zřejmě blokuje.

Předešlou špatnou zkušenost se špinavou sklenicí jsme byli ochotni odpustit, ne tak už toto. David Lukšík je prostě podvodník a ignorant.


Janeba - U Soptíka
27. březen 2015 | 08:43

Pivo je dobré, ale obsluha nepříjemná i přesto že jste její jediní zákazníci a pobíhaní psů pana majitele, který o ně očividně nemá zájem taky na dojmu moc nepřidá.


Strana 1 z 60 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde