Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 64 recenzí

kubrts - Kartágo
26. listopad 2006 | 22:44

Fpoho nonstop, kde i v pokročilou dobu se najde neco k jídlu. Pifko srovnatelne s ostatními nonstopy a hlavne se sem nestahuji kulturisti kvuli zamestnani svych svalu na ostatnich.


kubrts - Egip
26. listopad 2006 | 22:36

Myslim, ze je lepsi jit domu a vyspat se, nez vysedavat v tomhle nonstopu, kde jsem mel pocit, ze kazdy druhy mi potencielne muze rozbit kokos. Pifko nic moc a páč jsem z Loche, tak opětovná návštva nepřichází v úvahu.


Petricek - Piccolo Café
10. říjen 2006 | 18:13

Co si pamatuji, tak to byl spis epesni pajzl a zvenku to vypadalo jako bordel.. .. lepsi neznat a nevidet..


pavliCZECH - Ponorka
7. říjen 2006 | 15:54

pohodovka, nic extra, neurazí


Petricek - Florida
5. říjen 2006 | 11:16

Nutno ale dodat, ze mistni pivo se neradi mezi dobre natocene a chladne moky, nybrz teplota piva se sedmym schodem nema mnoho spolecneho.


Nick - Cobra
28. září 2006 | 00:58

v noci na pozdní a docela v pohodě pivko to vůbec není špatný, jinak nevím co tam pohledávat..


Chody - Florida
27. září 2006 | 13:39

No tak to tedy musí být kauf! Sem by mě asi nikdo nedostal


pavliCZECH - Florida
7. říjen 2006 | 14:52

Jooo Herna bar. Malinká místnost pro posezení spojená s hernou, kde jsou automaty a šipky. Snad tedy, jelikož v té části jsem nikdy nebyl. Pravidelně se v tomto baru pořádají šipkové turnaje. Výhodou je relativně pozdní zavírací doba. Nevýhodou snad jen to, že když nejsou hosté, zavře vrchní klidně dříve a vy pak bušíte do zavřených dveří...


Petricek - Kartágo
30. srpen 2006 | 00:56

i tady sem byl zapit uspesne slozeni maturitni zkousky.. bohuzel si na to nepamatuji..


Zunic - Kartágo
4. srpen 2006 | 20:01

Dobrý na pivo na dobrou noc. No spíš na dobrou ráno. Pivo nic moc. Společnost smíšená, jak u nonstopáčů v ranních hodinách bývá.


Jeník - Kartágo
7. květen 2006 | 15:20

Tak včera/dneska, jsem mohl opět vyzkoušet nonstop Kartágo a musim říct, že je to opravdu jeden z nejlepších nonstopáčů, ninimálně na Lochotíně...


jesetter - Egip
7. květen 2006 | 08:38

Tenhle nonstop mi nikdy nějak moc neučaroval. Pivo tam stojí vážně za prd. A upřímně, kdybych byl v téhle lokalitě a chtěl bych završit již přicházející ranní hodiny, tak bych popošel o pár desítek metrů dál a zapadnul bych do Tipsportbaru.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde