Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 64 recenzí

viliam - Lucky Soldier
9. červenec 2007 | 01:32

nonstop.. nic míň, samopaly na víc.. ono ani o víc než o pivo a bedny v nonstopáči nejde. na zakončení pondělního rána akorát..:)


marek - Atlantida Caffé Bar
20. duben 2007 | 15:27

Pivo mají celkem normální, obsluha taky v pohodě. Takový průměrný podnik. Jedno velké plus je, ze si je kam sednout i v patek vecer, kdy uz jsou okolni podniky precpane ;)


Saaczech - Kartágo
17. duben 2007 | 14:55

Když přijedete v noci eNkem a máte chuť ještě někde posedět, tak je Kartágo jasná volba.:-) Na to, že je to non-stop, tak je v klidu... ale né vždycky mi tam pivo chutná.


gambrmen - Lucky Soldier
23. červenec 2010 | 03:26

V kategorii heren je tohle urcite to lepsi na co muzete v Plzni narazit.


Shotice - Egip
7. duben 2007 | 13:41

špatný pivo a špatná momentální obsluha.. občas si tam dělá kazdej co chce takze i hudba je mizerie- a kafe šidí ... to je tak na preckaní busu nebo si zahrát bednu.


Mirok - Sport Bar Duo
26. březen 2007 | 00:43

Tak sem konečne poprvé pil ten očekávaný zázrak Koutské a nějak mě neoslovilo :-(. A to že alternativní piva vyhledávám. Po předchozí kombinaci Chodovar 13+11+Skalňák v Plachovce jsem očekával pokračování vynikající chuti u Koutského a byl jsem docela zkamanej. Samotný podnik je samozřejmě spíš něco jako nádražka v Kotěhulkách.


sikymax - Atlantida Caffé Bar
21. březen 2007 | 19:37

Až na toho ***** co maká za barem je to tam docela v pohodě... Bacha na něj ať Vás nepodělá.


Michal - Herna Plaská
20. leden 2007 | 15:40

Bylo to tu takový divný, pivo točila nějaká slovenka, která to evidentně neuměla a navíc nebylo dobrý.


ambiente - Sport Bar Duo
6. leden 2007 | 18:12

Souhls s gambrmenem. Od vlajkové hospody Koutského pivovaru jsem očekával něco jiného. Interiér je naprosto otřesný, spíše to vypadá jako nějaká non-stop herna (vážně, už chybí jen automaty, na které je tam asi vyhrazen prostor). Pivo sice výborné, ale nedávam tomuhle podniku moc budoucnost...


Chody - Sport Bar Duo
21. květen 2007 | 08:33

Koutské pivo se zde točí v cenách 16 Kč, 19 Kč, 22 Kč a 38Kč dle stupňovitosti. K jídlu nic. Mně osobně nejvíce chutnala dvanáctka, při poslední návštěvě ostatně desítka nebyla. Otevřeno non stop. Současný stav U Škodovky - Plzeň.

Dnes jsem jel okolo a zmizelo logo Koutského pivovaru a i samolepky Koutu z oken, co se děje?


gambrmen - Sport Bar Duo
10. leden 2007 | 19:36

Docela zklamani.

Pivko sice vyborny (ochutnal sem vsechny), ale jinak je zde vsechno spatne. Osvetleni priserne neprijemnymi zarivkami (to se hodi tak do hypermarketu nebo na nadrazi), "barmanka" v teplakach, uzasnej zatezovej koberec, WC prostorne presto jen jedna musle (v podniku bylo asi 10lidi -presto na WC fronty). A taky nechapu proc ja ta 18° tak vyrazne draha...

_______________

edit 10.1.2007

tak je to tady, od dneska je z toho ta nejobycejnejsi non-stop herna, sel sem kolem, je to cely polepeny barevnejma foliema s motivy zoliku a dollaru, vevnitr uz instalovaly ty blikajici bedny, hruza des...


Michal - Sport Bar Duo
7. leden 2007 | 13:36

Konečně se Koutský pivo dostalo do Plzně. Lokalita je klidná vzhledem k poloze dál od středu města.

Musim poopravit svuj názor. Buď byl nějakej mrtvej pátek nebo nevim, ale v osum hodin tam byli jenom dva lidi a ty ještě vypadali jako kdyby právě přišli z nádraží. A prázdá na mě ta hospoda působí depresivně.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde