Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 64 recenzí

Chico - Magic bar
30. listopad 2007 | 18:52

Vnějším vzhledem se neliší od obyčejných "čtyřkovejch" heren, ale zevnitř je příjemně zařízená a nová. K dispozici je velké množství výherních automatů a ruleta. Příjemná barmanka s úsměvem vše ochotně zařídí. :-) Největší lahůdkou je ovšem jediný točený HEINEKEN v Plzni !!!


Švejk - Magic bar
30. listopad 2007 | 18:22

Z venku klasicky vypadající herna působí vevnitř poměrně příjemně a nově. Točí zde asi jako jediní v Plzni Heinekena což je pro mě velké plus.


Vladimír - Piccolo Café
24. listopad 2007 | 21:52

zavítal jsem tam jednou k ránu, tak kolem půl pátý, když jsem cítil nutnou potřebu dát si po brigádě pivo. neměl jsem to dělat. šíleně neochotná "barmanka" (připomínající vysloužilou prostitutku z počátku 90. let), u baru seděly dvě jí podobné osoby. a u jednoho stolu skupinka opilejch ukrajinců. vypili jsme pivo a rychle vypadli. sem už nikdy.


Vladimír - Houškovka
24. listopad 2007 | 21:46

velice pochybný místo...


gambrmen - Denis herna bar
31. říjen 2007 | 00:43

Myslim ze tam driv tocili Jihlavskyho Jezka.


Chico - Denis herna bar
29. říjen 2007 | 16:10

Denise mam blízko k domovu takže se tam občas rád zastavim když mi zavřou hospody a já mam ještě chuť na pár kousků před spaním. Prostředí je mnohem hezčí než v klasickejch hernách poseděť u piva se tam určitě dá i když jenom na chvilku celej večer bych tam nestrávil.


Chico - Karaoke 666
20. květen 2008 | 11:59

Dřív když to bylo Emte tak sem tam občas zašel, ale teď je to tam samej cikán a vietnamec. Vietnamci z toho udělali karaoke bar a už mě to moc netáhne.


jarmila - Egip
17. říjen 2007 | 16:06

tak pozor!!!!! NONSTOP je super jwen rekonstrukce chybi... slibuji ji ale uz 100 let a 1 zimu!! Jenze je jiny majitel jina obsluha a tak.. jen zakaznici jsou stejni!! a to je pravdou ze kdyz si tam sedne dáma na kávu tak má dojem že ti namyšlení frajeři jí dají na nos!! jenže jsou to frajeři a chlapi, však to znáte. Tak helou a ahooooj


čajda - V zatáčce
10. říjen 2007 | 17:11

SKVELA HERNA A DOBŘI LIDEA PŘIJEMNI!!!!


Chico - Camel Café
7. říjen 2007 | 22:21

Tahle herna se mi moc nelíbí, myslim si že kazí jméno značce Camel.


macika - Ponorka
4. září 2007 | 06:12

pekny humus!!!!!!!! nedam ani tu jednu hvezdicku. fuuj. je to jak psi bouda! uz nikdy tam nevlezu


macika - Sport Bar Duo
4. září 2007 | 06:07

uz se koutske pivo netoci tedy okrem tmavej 14%ktora se meni s polotmavym masterom 13%ktory je taky velice dobry. maji gambrinus za 17kc. plzenskou fakt vybornou 12%. trosku vic zmenili interier. asi aby to vypadolo vic jak herna. a pribudla taky 5mistna ruleta. 24 mist k sezeni. podle mne prijemna obsluha no___jak kdy. a tak docela slusna tv napriklad na sledovani futbalu. na to ze je to herna je to podlemne prijemny prostredi . ci uz na nejakou kalbicku nebo na co chcete. ja davam 5 hvezdicek.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde