Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 64 recenzí

Kiss - V zatáčce
30. říjen 2009 | 18:52

Taková typická nálevnička, kde je levný pivko, ale v létě bodne zahrádka a točená kofolka. Navíc tady uděljí i třeba i utopence.


Špit - Piccolo Café
21. říjen 2008 | 16:48

Bacha na zbraně


Michal - Café bar Zábělská
21. červen 2008 | 19:12

Jako to je famózní tady. Když pominu vynikajíci Březnický piviště, tak před barem je krom klasickejch barovejch židliček posezení u ne moc vysokejch stolečků na lavičkách a ve druhej části sou i křesílka, vypadaly pohodlně, automaty sou úplně mimo takže je člověk vůbec nevnímá, obsluha v pohodě, otvíračka luxusní, nevim co víc dodat, je to tu fakt pěkný. Ideální pro Doubravečáky na noční dojezdy. Nemůžu jinak než za 5*!:)


Jarda35 - Magic bar
7. červen 2008 | 22:08

příjemná obsluha a pivo jako křen...


berykacer - Atlantida Caffé Bar
26. duben 2008 | 17:38

Hnus fialovej!!! Nenávidim albánský bary!!


gambrmen - Café bar Zábělská
15. březen 2008 | 16:09

Je to takovej skoro nonstop (zaviraji jen rano na 3hodinky), s komorni atmosferou jak v obyvaku. Sedi se na rozpadajicivh se kresilkach u malych stolecku (to me dost nevyhovovalo) k tomu bezi TV. Prostor s automaty je odelen. Vse je zde prolezle kourem. obsluha ochotna, breznicka desitka dobra.


steve-o - Egip
4. březen 2008 | 16:38

Takže několiko novinek. Egip je nově rekonstuován, laděn do modré, s několka LCD televizemi, rekonstruovanými záchodky, barem na druhé straně a koženými sedačkami v boxech zejména po 4 lidech a kvalita piva zatím docela OK. A to nejlepší nakonec - kdo vzpomíná na Béďu od Kostků a rád by se jím nechal obsloužit nebo s ním jen rád prohodil pár slov, tak ho najde právě zde za barem!


miffi - Cobra
12. únor 2008 | 06:49

to je přece pajzl super lidi dobrá obsuha vyborné klobásky je mě tam fajn


gambrmen - Koruna bar
27. leden 2008 | 03:18

Je to tak jak pise Vohry, trosku hezci herna. Nic vic. Takze pro me neni duvodu k navstve.


Vohry - Koruna bar
22. leden 2008 | 09:40

Ne úplně klasická menší herna, která určitě patří mezi lehce nadprůměrné podniky v této kategorii..


Soki - Sport Bar Duo
26. prosinec 2007 | 10:52

Tohle neni hosopda, to je pajzl, kde obsluha vázne a vyhání vás, pokud mluvite trochu nahlas (prdelí), což je škoda. Interiér nic moc a klientela ještě horší, pokud si nechcete kazit večer nechoďte tam.


Švejk - Camel Café
5. prosinec 2007 | 18:31

To že se tato průměrná herna jmenuje podle mé milované značky cigaret CAMEL mě přímo uráží.







Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde