Restaurace ČR

Hospody a restaurace Plzeň - PilsnerPubs je katalog pohostinských zařízení, klubů, restaurací a hospod v Plzni. V naší databázi si můžete snadno vybrat Váš oblíbený podnik podle hodnocení a uživatelských recenzí. Možnost vyhledávání dle piva, druhu kuchyně, dle okresu, lokality nebo kraje. Možnost řazení dle hodnocení.
Hospody a restaurace Plzeň


Registrace | Zapamatovat

Možnosti inzerce zde

Uživatelské recenze

Celkem 64 recenzí

Jaki - Camel Café
2. duben 2014 | 12:13

Jeden ze slušnějších nonstopů. Automaty jsou v oddělené místnosti, takže při návštěvě člověka tolik neobtěžuje neustálé blikání a nějaké divné zvuky. Na ranní dojezd docela ucházející.


zabula42 - Café bar Zábělská
4. červenec 2013 | 10:46

neviete prečo ho zavrely mam zaujem dat ho do provozu bol super


robertmálek - Piccolo Café
16. červen 2012 | 13:37

koukám že komentáře se tu dlouho neukázali. Tleskám ve stoje p. Veselému=) Doslova a výstižně popsal obsluhu a průběh v baru. Co se týče obsluhy tak je to tam sama odporná a nepříjemná kravka která vypadá jak prostitutka, která si do práce chodí drbat a pomlouvat a jestli to u ní doma vypadá stejně jako její úklid v baru tak docela čunátko!!!!!!!!!!!


janveselý - Piccolo Café
11. červen 2012 | 17:50

Musím říct, že toto místo je snad nejhorší, co může vůbec být. Nejsem ten tip, který si stěžuje na podnik pokaždý, kdy nejsem spokojen.. popravdě toto je moje první stížnost, kterou jsem za 26let napsal. Přišel jsem do tohoto podniku cca 2 měsíc zpětně s tím, že se budu cítit jako host a ne jako kus hadru. Obsluha no tragédie slečna, která vůbec nebyla rozeznat, že je barmanka, jelikož se bavila s nějakými svými známostmi u stolku... no popravdě asi až po 15 minutach, kdy slečna vešla za bar, jsem konečně zjistil jakou roli slečna v baru hraje. No správně by měli nosit obsluhy jak kavárny , restaurace, či baru nějakou uniformu a zástěru, ale slečna s černými vlasy a pearcingem v obličeji cca ve věku 24let,( kde musím souhlasit s p. Vladimírem) vypadala jako lehká dívka, která místo toho, aby se věnovala čistotě a hygieně jak na baru tak na place měla pravděpodobně jiné starosti. Už od baru, kde jsem si objednal byla vidět nádherná vrstva prachu na určitých policích a kávovaru. Po objednání jsem se usadil ke stolku, kde byl nevysypaný popelník... no hnus, slečna byla velice nepříjemná a připadal jsem si jako bych tam byl na obtíž... no raději jsem nedopil ani to pivo a musel jsem odejít. Bohužel nerad si někde stěžuji, ale toto byl vrchol. Přijde mi že slečna asi neví, jestli se nacházi v baru jako obsluha nebo v bordelu jako lehká holka. Zbytečně si odrazujete zákazníky.


pistolnice - Piccolo Café
5. červenec 2011 | 15:10

Do tohoto podniku jsem zavítala po letech a byla jsem mile překvapena.. Nejen prostředím, ale i příjemnou obsluhou. Žádné vysloužilé prostitutky se zde nevyskytují :-) a zbraněmi jsou maximálně výstřihy zdejších barmanek :-D ... nebojte se vejít ;-)


Kiss - Cobra
18. únor 2011 | 18:21

Byl jsem v kobře a hledal Simíra z kobry 11, ale byl asi zrovna na dálnici a honil se s nějakým pirátem! Každopádně jen jsem vešel, ihned jsem odešel.


papanka - Atlantida Caffé Bar
17. únor 2011 | 22:33

Docela příjemný prostředí, super, že automaty jsou úplně v jiné místnosti, takže to nebudí dojem typické herny.. Obsluha v pohodě.. Když už je všude zavřeno, zajdeme na pár posledních piv..


jardas - Vegas
15. listopad 2010 | 15:19

hezké prostředí, příjemná obsluha, výborné pivo... jednoznačně doporučuji !


Wodpad - Koruna bar
17. srpen 2010 | 12:23

Uplně úžasná hospoda s úžasným opileckým obsazením, pivo č. 1 !!! Vřele doporučuji každému k návštěvě!!!!


gambrinus - Ponorka
27. červenec 2010 | 21:28

Dámy a pánové, tak tohle je opravdu nářez! Jen pro silné povahy a skutečné humus-gurmány. Nestraním se nonstopům ani čtyřkám, ale tato záležitost by si zasloužila zcela novou kategorii, třeba "P" podle počátečního písmena Ponorky. Podtrženo sečteno: dva stolky, okno potažené zažloutlým papírem bez přísunu denního světla a čerstvého vzduchu. Tragédie tragédií!


gambrmen - Camel Café
22. prosinec 2009 | 22:48

Takovej docela čistej nonstopáč. jako krizovka to neni nejhorší, jinak ale ne!


Chody - Herna 24
2. listopad 2009 | 14:27

V podniku se však netočí pivo k dispozici je pouze lahvová 12° vs V podniku se točí - Gambrinus 10°...


Strana 1 z 6 | následující» | na konec

1 2 3 4 5 6





Hledáte řešení pro EET? Vyzkoušejte unikátní pokladní systém pro restaurace navržený zkušenými odborníky
z gastronomie.

Restaurace Uctívaný Velbloud Pizza Plzeň ZápadočeskýDeník.cz Pokladní systém EET

Možnosti inzerce zde